orgasmo Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Mergeti dupa Sarbatori in magazinele din Vaslui si studiati oferta, puteti sa le testati/comparati si va faceti o parere despre preturi/functiile aparatelor, eventual cereti oferte de pret la modele ce nu le au pe stoc si se incadreaza in cerintele "obligatorii". Cu informatiile obtinute practic luati decizii mai bune. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 (editat) salut! caut un multimetru pentru hobby dar care sa masoare si cond. pana pe la 10.000uf. ce recomandati? Multumesc! Editat, eu pusesem ochii pe asta http://www.uni-t.cz/en/p/multimeter-uni-t-ut139c Editat Aprilie 21, 2018 de dem3ntor Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 E destul de bun ca specificaţii, în plus are şi alimentare cu 3V. Preţ decent... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 l-am comandat, cel mai ieftin il gasiti la alprod.ro, i-am gasit dupa pagina lor de pe emag pe emag era la 210, pe site-ul lor, 190... daca se considera reclama, rog stergerea informatiilor. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum