Blak Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Arunci banii aiure pe fereastra ! Experienta isi spune cuvantu! Uitate pe afara la concursurile de SQ si ai sa vezi ca nu se potriveste galagia cu calitatea ;)Nu mai incerca sa inventezi apa ... daca ea a fost demult inventata!Uita de toate ciurucurile de Pro west ,etc . Toate gunoaie! Tipul ala care a zis ca filtrele conteaza ....e clar... foarte multi cu experienta si habar nu au nici macar cu ce se mananca un car audio.... sau de ce nu audio la modul general!Pun receptoru d ela telefon si il fac sa sune de mori cu un filtru bun!Strange banii si cumpara ceva de calitate! Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 22, 2007 Autor Partajează Postat Mai 22, 2007 Nu ma intelegeti !Nu conteaza banii ! e foarte simplu sa facem cel mai tare sistem car audio din toata RO daca sunt bani ! Nu asta e problema !Problema e urmatoarea, caut cea ce cauta romanii cu putini bani sa le pot oferii un produs ieftin, cu un sunet placut ! Caut ,,imposibilul'', multi oamenii pe care ii respect au spus ,,Imposibilul e nimic! '' si ii dau dreptate, ati vazut si voi o gramda de exemple unde firme care se respecta pierd atatea competitii de ORICE fel in fata unor ,,studenti'' !Ati remarcat si voi, romanii nu cauta sisteme de mii de euro, pur si simplu ca NU AU BANI ! ba chiar mai rau, nici macar nu tind spre un astfel de sistem (sau orice produs de calitate nu neaparat din domeniu audio), sunt blocati ,,nu-mi permit, mai bine ceva ieftin si bun (cea ce teoretic nu exista) '' si e trist. Vreau sa schimbam acest blocaj, poate vom traii intr-o tara cu teluri mai inalte. Just...take the first step ! later... Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Nu ma intelegeti !Nu conteaza banii ! e foarte simplu sa facem cel mai tare sistem car audio din toata RO daca sunt bani ! Nu asta e problema !Problema e urmatoarea, caut cea ce cauta romanii cu putini bani sa le pot oferii un produs ieftin, cu un sunet placut ! Caut ,,imposibilul'', multi oamenii pe care ii respect au spus ,,Imposibilul e nimic! '' si ii dau dreptate, ati vazut si voi o gramda de exemple unde firme care se respecta pierd atatea competitii de ORICE fel in fata unor ,,studenti'' !Ati remarcat si voi, romanii nu cauta sisteme de mii de euro, pur si simplu ca NU AU BANI ! ba chiar mai rau, nici macar nu tind spre un astfel de sistem (sau orice produs de calitate nu neaparat din domeniu audio), sunt blocati ,,nu-mi permit, mai bine ceva ieftin si bun (cea ce teoretic nu exista) '' si e trist. Vreau sa schimbam acest blocaj, poate vom traii intr-o tara cu teluri mai inalte. Just...take the first step ! later...eu cred ca o sa esuezi....3 difuri pt bass kick si subbas.... :weedman: :weedman: :weedman: asta inseamna 3 pentru fiecare, si un crossover . Poti sa le legi si printr-un filtru pasiv , dar o sa faci varza tot sistemul asa. o sa auzi mai multa bazaiala decat muzica.... Eu iti recomand sa iti cumeri 2 difuzoare identice , pe care sa le legi pe 2 amplificatoare . Asa o sa obtii calitatea maxima, in cazul asta o sa renunti la kicker. Pentru medii difuri de 8" sau un haspe(glumeam) ...iar pentru inalte ce iti place tie mai mult :supz: :supz: Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2007 Posted: Sun Sep 02, 2007 11:46 am Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- Extrem wrote: Nu ma intelegeti ! Nu conteaza banii ! e foarte simplu sa facem cel mai tare sistem car audio din toata RO daca sunt bani ! Nu asta e problema ! Problema e urmatoarea, caut cea ce cauta romanii cu putini bani sa le pot oferii un produs ieftin, cu un sunet placut ! Caut ,,imposibilul'', multi oamenii pe care ii respect au spus ,,Imposibilul e nimic! '' si ii dau dreptate, ati vazut si voi o gramda de exemple unde firme care se respecta pierd atatea competitii de ORICE fel in fata unor ,,studenti'' ! Ati remarcat si voi, romanii nu cauta sisteme de mii de euro, pur si simplu ca NU AU BANI ! ba chiar mai rau, nici macar nu tind spre un astfel de sistem (sau orice produs de calitate nu neaparat din domeniu audio), sunt blocati ,,nu-mi permit, mai bine ceva ieftin si bun (cea ce teoretic nu exista) '' si e trist. Vreau sa schimbam acest blocaj, poate vom traii intr-o tara cu teluri mai inalte. Just...take the first step ! later... eu cred ca o sa esuezi....3 difuri pt bass kick si subbas.... asta inseamna 3 pentru fiecare, si un crossover . Poti sa le legi si printr-un filtru pasiv , dar o sa faci varza tot sistemul asa. o sa auzi mai multa bazaiala decat muzica.... Eu iti recomand sa iti cumeri 2 difuzoare identice , pe care sa le legi pe 2 amplificatoare . Asa o sa obtii calitatea maxima, in cazul asta o sa renunti la kicker. Pentru medii difuri de 8" sau un haspe(glumeam) ...iar pentru inalte ce iti place tie mai mult Ne riscam, ne straduim si reusim :yawinkle: numai ca toate la timpul lor. Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 e greu de facut ce zici tu cu 25 de milioane ! :partyman: :partyman: :partyman: Ceea ce zici tu acolo costa peste 50 de milioane , si duma e ca necesita mult spatiu :smt003 Link spre comentariu
Murcielad Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 parerea mea este ca o sa sune aiurea rau ! sincer te intreb .... topicul asta e pus la misto ? pentru ca mi se pare ca bati campii cu "teluri inalte" si tot felu de aberatii :partyman: sistemul gandit de tine este prost si va suna si mai prost , problema este daca o sa iti placa tie ? daca da atunci totul e OK :weedman: deja daca ai bagat pro west si GZ RW in ecuatie este destul de clar.... GZ nu are nici o legatura cu SQ . Link spre comentariu
tendon Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Salut!Extrem gandeste-te in felul urmator... de banii pe care vrei sa ii investesti in realizarea unu sistem audio pentru masina, ce sistem "de-a gata" iti poti achizitiona si la ce calitate, daca tu reusesti sa faci un sistem sa sune mai bine decat sistemul cumparat gata, e ok construieste-l, daca nu ai sa arunci banii pe ferestra, ai sa ramai cu experianta si cu entuziasmul proiectului dar cu o calitate mai slaba a sunetului. Si acest Diy are o limita, parerea mea.cu respect! Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 GZ nu are nici o legatura cu SQAoleu :goodman: ce afirmatie fara sens :toimonster: Si acest Diy are o limita, parerea mea.Dar cine a spus ca e Diy ? din moment ce se face cu aparatura profesionala + diferite echipe, nu cred ca e vorba despre un DIY :smt006 Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 pai si?pana la urma cum a ramas? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum