Extrem Postat Aprilie 2, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Nu f mult...cat mai ieftin :smt003 :smt003 :smt003 In jur de 25 milioane....Pt frecvente joase in jur de 12 mil. Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 asa e ok ... te intrebam pt ca multi vor sa isi faca, au idei (cateodata bune) pt diverse combinatii de difuzoare, si cand vine vorba de pret, isi fac cruce cu ambele maini si nu inteleg ce se intampla. Link spre comentariu
bobbiyiy Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 vezi k sunt difuzoare de usi care pot reda kick (difuzoare care nu le gasesti la tot pasul ,cu greu dar o sa gasesti), dar si pretul este pe masura,si din cate am auzit(nu am incercat) sunt bass shaker, alea cica au bass kick,si ce sa iti mai zic spor la munca, si sper sa te auzim pe la vreun concurs :rock: [/img] Link spre comentariu
FIXVID Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 Deci, vreau sa am toate tipurile de bass (sub, bass si kick) pentru asta am nevoie teoretic de 3 difuzoare care se ,,pricep'' la aceste frecvente.is chiar curios daca duci pana la capat abereala asta :goodman: Frecventele de taiere vor fi cele standard propuse de orice firma care se ocupa cu asa ceva.sunt "extrem" de curios care is alea :smt003 gandestete numa cat ai de investit in 3 amplificatoare(+alimentarea necesara) si inca cele 3 difuzoare :toimonster: chiar si ideea cu un subwoofer+ dif pt kick e cam aiurea (habar nam ce mai vrei sa faci cu incinta BP). Daca pui GZ-ul in portbagaj, ii cresti sensibilitatea ca numa un difuzor gen 12mb700(kick) ar putea tine pasu. http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=604 Eventual ai putea cauta un dif de 10" dintro categorie mai ieftina, dar nu stiu cum se va intelege cu GZ-ul.cea mai fericita solutie ar fi GZul si niste coaxiale sanatoase sub luneta (tot gz sau hertz)apropo, tu unde vrei calitatea absoluta, in interiorul sau exteriorul masinii? Link spre comentariu
bobbiyiy Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 asa ma gandeam si eu , oricum nu cred k are cum sa se incadreze in bugetul asta, chiar dak ar face cum ai zis tu cu niste coaxiale,de ex hertz urile sunt cam 8 mil , sau poti pune focal, dar alea sar de 15 mil,oricum bafta. Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 ce 8-15 mil ? iara visati la bani multi :smt003 4 mil e difu de bass ce l-am propus si e mai mult decat sufiecient pt subbass in masina !4 mil (subbass) + 1mil (bass) + 5 mil (kick) - difuzoare10 mil (subbass) + 2 mil (bass) + 8 mil (kick) - amplifTotal, in jur de 30 mil minim.Mie nu imi trebuie sa auda tot orasu, la ce folos? sa primesc amenzi ? nu vad farmecu. Calitatea va fi provocarea acestui sistem, si de asta ne vom ocupa noi.Pretul nu este o tema, poate sa sara si cu mult cei 25 mil. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Calitatea va fi provocarea acestui sistem, si de asta ne vom ocupa noi.cu difuzoarele alea chinezesti crezi ca o sa scoti calitate ??? calitate pentru manele :smt003 Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 cand e gata sistemul astept o invitatie sa vad cum suna :smt006 Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 Hai fie, pro west le scoatem desii sunt convins ca am fi in stare sa facem sa sune bine !Vad eu ce pun in locul lor, vorbim la momentul potrivit :yawinkle: oricum tre sa trec si pe la voi. cand e gata sistemul astept o invitatie sa vad cum suna Vi la sediu, si asculti cat doreste sufletu tau :weedman: pacat ca mai ai de asteptat, sunt multe de rezolvat inaintea acestui proiect ! de exemplu sa intru la facultate :smt005 :smt003 Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Bafta cu faculta, si ne vedem prin poli daca acolo vrei sa dai :weedman: Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 Am un prieten in acest domeniu, care mi-a spus urmatoarele:,,Sunetul unui difuzor de 400 de mii poate fi acelasi cu sunetul unui difuzor de 2 milioane, cu o filtrare facuta de un profesionist, diferenta consta in rezistenta acestora la putere''La inceput mi s-a parut aberant, cu timpul insa mi-am schimbat parerea din ce in ce mai mult, povestea e lunga si nu am chef sa discut despre asa ceva pe forum ca incepe Vasile cu trupa de sok sa ma injure pe aici :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 dece sa te injur ?un difuzor chinezesc de 400mii nu il faci sa sune niciodata ca un difuzor de firma cu 2 mil, cine a zis aia a aberat Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 dece sa te injur ?un difuzor chinezesc de 400mii nu il faci sa sune niciodata ca un difuzor de firma cu 2 mil, cine a zis aia a aberatdito Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 expresie folosita in tarile vorbitoare de engleza care provine din "Me too"cred ca are legatura cu Pluto (cainele lu Goofy din desenele cu Mickey Mouse) :partyman: too much beer ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum