Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LED Horizon 39hl752 -7 palpairi led cod eroare?

tomozey

Postări Recomandate

Vizitator gavril marius

Vin cu o completare nu a mai facut figuri dar de 2 seri doar pe la 2 noaptea il apuca si palpaie ledul dar bineinteles ca nici nu mai il scot din priza pur si simplu isi face damblaua si apoi stat aprins normal dar bineinteles numai noaptea.Sa il duc la popa sa i citeasca poate o fi posedat?

Dar nu il pandesc pur si simplu ma trezesc sa ma duc la baie si cand il vad ma trec caldurile...stiu ca suna bizar dar inca nu am gasit o rezolvare.

Editat de gavril marius
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sandocan75

3

• iuliantv

3

• tomozey

2

• crmn1

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator gavril marius

Dar de ce nu face in fiecare seara...a , avut pauze si de 2 saptamani si aproape uitasem.Totusi sa clipeasca ledul ca si cum ar da se , se aprinda dar nu se aprinde si apoi sta aprins normal...cand se potoleste si nici nu am stat la panda sa vad cat face si in ce conditii se potoleste.

Editat de gavril marius
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
La 11.07.2017 la 11:01, profimex a spus:

puneti pe un stick format fat32 fisierul nu in folder direct in radacina stikului cu tv scos din priza introduceti stikul in televizor tineti ok de pe telecomanda apasat si cu ok apasat bagati televizorul in priza . Cand ledul incepe sa clipeasca mai rapid eliberati tasta ok

ieri am avut un horizon cu 7 led blink care sa rezolvat cu soft

Am aceeasi problema la HORIZON 32HL730H, cu 7 blink-uri.  De unde fac rost de soft?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări