cnc Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 va saluttv tv acesta nu raspunde la comenzile de la panou frontal , se comporta in felul urmator nu conteaza butonul apasat apare pe ecran scris cu rosu data in schimb nimic la anumit timp aleator ramine cu linie verticala tensiunile sint u 3,3v=3,45v u5v=5,05v u8v=8,15v Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 29, 2016 Partajează Postat Aprilie 29, 2016 Prima data vedeti de ce apare linia verticala cateodata(defecte de contact probabil),apoi incercati sa intrati in service cu : meniu 6,4,8,3 sa vedeti ce probleme sant cu afisarea datei....!! poate trebuie rescris dumpul!! Push-urile de pe placa banuiesc ca le-ati schimbat?!?! Sursa sa fie ok(testata pe bec),recuperatele la fel!!! Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Ce-i mai trebuie "botoane" dacă are telecomandă Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Pai trebuie si ''botoanele'' daca se termina bateriile in telecomanda.....sau se ''termina'' telecomanda.... Cand spun ''termina'' nu te gandi la alte alea.... Link spre comentariu
winstyle Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Aveți vreo schemă pentru acest TV ? Am unul la reparat și am găsit condensatoarele din snubber ''prăjite'' , și nu știu ce valoare au ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Vedeti daca va ajuta asta : http://elektrotanya.com/rolsen_14nf_21pf_ch_kd-035_sch.pdf/download.html sau http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=61360 Iar daca nu va ajuta,atunci va asteptam cu mai multe informatii despre acest tv al dvs... Link spre comentariu
winstyle Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 S-a rezolvat , Florin .Mulțumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum