bmwh548 Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 M-am trezit cu un 5.1 Genius care pe joase suna ca un bidon spart (mai am un 2.1 Creative si un 5.1 Philips, ambele suna mult mai "plin" si mai corect, mai ales Creative-ul). Sa incerc cu ceva fonoabsorbant (sugestii grosime si pozitionare?) sau sa incerc sa ma joc cu lungimea portului? Link spre comentariu
marius75 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) In prima faza ar merge incercat cu burete de 2-3 cm pe toti peretii interiori...asa am inteles dintr-un alt topic, ca este mai bun buretele in incintele BR. Din cate stiu este incinta BR, am ascultat si eu la cineva si intr-adevar suna ca un bidon spart....probabil este sunetul specific marcii. Eu insa l-as tine asa...pe anumite melodii suna bine. Cand te saturi de bas plin de la Creative, asculti la astea si invers. Tin minte ca imi facusem o pereche de cutii care sunau bine doar pe o melodie (Good man-Give it up)...tot asa sunau ca un butoi, insa pe melodia aia erau "the best". Editat Mai 4, 2016 de marius75 Link spre comentariu
one Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Ce inseamna te-ai trezit ? Nu il aveai si acum il ai sau il aveai si a inceput de curand sa sune prost ? Bidon spart ? E ceva care vibreaza inauntru ? Membrana de la difuzor e buna ? Difuzorul nu este descentrat ? Difuzorul este original ? Daca suna prost din constructie nu prea cred ca buretele va ajuta prea mult, probabil fabricantul ar fi pus burete daca ar fi fost atat de simplu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum