mircea626 Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 este o camera minidv,care la redare sau inegistrare,dupa o periaoda aleatorie imi afiseaza COMMUNICATION ERROR si se opreste.am postat aici pentru ca eu consider ca e o chestie de soft.s-a mai izbit cineva de problema asta?astept un sfat, ceva :partyman: p.s. imi vine sa o arunc,azi am fost la meciul cu luxemburg si nu am reusit sa-l filmez pe mutu..si nu ma primeste sotia acasa :weedman: Link spre comentariu
anton_yo Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 salut Mircea, se pare ca ai o problema mai mare ca a mea la camera ta..am postat aici pt ca am si eu JVC GR-D23E cred ca-s aproape identice si am o problema cu senzorul CCD. uneori nu mai filmeaza (negru) insa meniul ei se vede..uneori merge..alteori nu.. cateodata in timp ce filmez face nazuri.. in rest e ok n-am nici o problema cu ea desi mi-a cazut la o nunta direct pe ciment si..am continuat sa inreg. cu ea :smt003 ..ai patit acea problema care am descris-o eu cu a ta? Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 nu,nu mi s-a intimplat sa am manifestarea descrisa de tine.uneori pot filma si cite 20min fara sa-mi apara eroarea.alteori apare de cum o deschidmi-e atit de lehamite de ea incit nici nu mai filmez cu ea.nu are nici un an de cind e cumparata ,am luat-o de la cineva cam la jumate de pret.chestia e ca atunci i-am facut probe la greu si nu a facut deloc mizeria pe care o face acu.am luat tzeapa,asta e Link spre comentariu
anton_yo Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 inseamna ca au bug-uri jvc-urile..mdeah..ce ma mai "deranjeaza" la ea este faptul k atunci cnd dai zoom + - se aude f tare (pt o camera digitala) un uruit...pare a plastic pe plastic..nu stiu cum sa ma exprim..cand se plimba obiectivul inainte si inapoi pt a apropia sau indeparta imaginea pe care-o filmezi..stii la ce ma refer..parca ar cere vaselina :rolleyes: am avut o tentativa de a ma-nfige in ea dar..la cate rotitze vad prin ea cand bag caseta mi-e teama sa nu raman cu ele-n mana :smt005 am sa-ncerc s-o vand la vreun arici pe care nu-l cunosc si sper sa mearga atunci cand o probez in fatza aluia..daca nu gasesc pe vreunu, se pune prafu` pe ea.. Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 a mea nu face nici un zgomot deranjant la zoom.faza cu ariciu m-a amuzat la maxim mai ales ca in cazul de fata eu am fost unul mare de tot :axe: Link spre comentariu
anton_yo Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 eeeei la faza cu ariciu n-ai dreptate deoarece n-ai fost arici cnd ai luat-o, pt ca nu era defecta si ca dovada ti-a mers perioada pana sa-ti faca probleme..arici este acel tip care o va lua de la mine defecta :smt003 ce-ai spus u inseamna sa fiu si eu arici ca am cumparat-o din italy..oricum m-am interesat si-n zona banesei este service sau reprezentantza JVC, am sunat si surpriza: toate GR-urile de la JVC si nu stiu cate modele de la SONY sunt invitate daca au probleme cu CCD_ul la service, skimbarea sau reparatia senzorului va fi gratis daca se detine de catre proprietarul camerei toate actele doveditoare cumpararii dintr-un magazin (factura, bon fiscal, certificat garantie, etc..) kiar daca nu mai este in perioada garantiei! cum eu am toate actele italienesti pt ea, m-am interesat acolo prin tel. daca conteaza ca-i cumparata din strainatatzuri..si-a zis ca nu-i problema...dar a tinut ea mortish sa comenteze ca d-aia as fi patit problema, ca nu-i cumparata din ro pt ca cele din tarile "vecine" sunt facaturi....ce puteam sa fac? i-am trantit tel in..nas sau gura, unde o fi prins..asta ca sa nu comentez si eu ..ceva :smt003 dupa spusele dansei.. daca vrei iti dau numerele de tel d-acolo si vb si tu pt problema ta si de ce nu, poate ai noroc si-ti raspunde kiar ..aia! k-asha merita sa-i spun..bafta si sorry pt aceasta "poveste" care am creat-o aici :smt006 Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 pai te rog sa-mi dai numerele.camera mea tot din italia e cumparata si am toate actele la ea.cu ariciu am dreptate,pentru ca a inceput sa faca belele imediat dupa ce i-am donat banii aluia :weedman: ,deci fara sa o conectez la comp sau altceva.pur si simplu a luat-o razna.dar lasa ca ma intilnesc eu cu el,piatra neamt nu e un oras asa mare..si am sa-i dau bataie la fund :snakeman:pentru moderatori,daca credeti ca topicul nu-si are locul aici ,va rog sa-l mutatimultumesc Link spre comentariu
anton_yo Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 Service Alltrom Str. Biharia nr. 67-77 tel. 201.17.79ee, in cazul asta dap, bravo ai dreptate cu ariciu! :weedman: ah..poi lasa n-o mai vand nici eu, ca nu vreau sa iau bataie la fund, mai bine :drinkers: prin bucale daca ne-ntalnim amandoi cand venim cu ele la reparat :yawinkle: kiar am putea tine legatura..la calc. n-am probleme cu ea, o folosesc si prin tv-tuner (cu iesirea ei video tip RCA) si prin port-ul firewire (IEEE 1394)aaa uitasem sa spun ce era mai important! am sunat acum (sambata) 10min sa-ntreb pt piatra neamt, dar nu au sediu acolo..imi pare rau.. Link spre comentariu
anton_yo Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 apropo` a mea este ce-a din poza..sunt curios daca se aseamana cu a ta..uite cateva detalii despre eaCamera video digitala de inalta definitie CCD 800 000 de pixeli (acest CCT face probleme)Filmare color pe timp de noapte NightScopeBlitz tip 2 LED-uri cu intensitate luminoasa Rezolutie orizontala 520 linii cu procesor de banda largaMonitor LCD de claritate superioaraLampa tip LED actionata automat si manualVizor colorTelecomandaMicrofon StereoHyper Zoom digital 900XIntrari / Iesiri AV - DVIntrare/ Iesire analogica Monitor color de 2.5" cristal clearEfecte digitale si tranzitii de sceneAcumulator 800mAh Li-Ion Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 31, 2007 Autor Partajează Postat Martie 31, 2007 pai cam seamana.a mea are zoom optic de 25x,a ta de 16.dar avind in vedere ca-s bushite amindoua putem sa spunem ca seamana perfect :supz: mersi pentru informatii,posibil sa ajung in vreo 2-3 saptamini in bucuresti,dar nu stiu de ce nu prea trag sperante ca o sa fie rezolvata problema.de fapt cam stiu..traim intr-o tara cu totu speciala,aparte.. Link spre comentariu
anton_yo Postat Martie 31, 2007 Partajează Postat Martie 31, 2007 exact!...asta nu-i nimik, cu camera..nu stiu daca ai vazut ce alte probleme am in aceasta tara..http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=17693 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum