Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JVC GR-D320E

mircea626

Postări Recomandate

este o camera minidv,care la redare sau inegistrare,dupa o periaoda aleatorie imi afiseaza COMMUNICATION ERROR si se opreste.am postat aici pentru ca eu consider ca e o chestie de soft.s-a mai izbit cineva de problema asta?astept un sfat, ceva :partyman: p.s. imi vine sa o arunc,azi am fost la meciul cu luxemburg si nu am reusit sa-l filmez pe mutu..si nu ma primeste sotia acasa :weedman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anton_yo

6

• mircea626

5

Top autori în acest subiect

salut Mircea, se pare ca ai o problema mai mare ca a mea la camera ta..am postat aici pt ca am si eu JVC GR-D23E cred ca-s aproape identice si am o problema cu senzorul CCD. uneori nu mai filmeaza (negru) insa meniul ei se vede..uneori merge..alteori nu.. cateodata in timp ce filmez face nazuri.. in rest e ok n-am nici o problema cu ea desi mi-a cazut la o nunta direct pe ciment si..am continuat sa inreg. cu ea :smt003 ..ai patit acea problema care am descris-o eu cu a ta?

Link spre comentariu

nu,nu mi s-a intimplat sa am manifestarea descrisa de tine.uneori pot filma si cite 20min fara sa-mi apara eroarea.alteori apare de cum o deschidmi-e atit de lehamite de ea incit nici nu mai filmez cu ea.nu are nici un an de cind e cumparata ,am luat-o de la cineva cam la jumate de pret.chestia e ca atunci i-am facut probe la greu si nu a facut deloc mizeria pe care o face acu.am luat tzeapa,asta e

Link spre comentariu

inseamna ca au bug-uri :) jvc-urile..mdeah..ce ma mai "deranjeaza" la ea este faptul k atunci cnd dai zoom + - se aude f tare (pt o camera digitala) un uruit...pare a plastic pe plastic..nu stiu cum sa ma exprim..cand se plimba obiectivul inainte si inapoi pt a apropia sau indeparta imaginea pe care-o filmezi..stii la ce ma refer..parca ar cere vaselina :rolleyes: am avut o tentativa de a ma-nfige in ea dar..la cate rotitze vad prin ea cand bag caseta mi-e teama sa nu raman cu ele-n mana :smt005 am sa-ncerc s-o vand la vreun arici pe care nu-l cunosc si sper sa mearga atunci cand o probez in fatza aluia..daca nu gasesc pe vreunu, se pune prafu` pe ea..

Link spre comentariu

eeeei la faza cu ariciu n-ai dreptate deoarece n-ai fost arici cnd ai luat-o, pt ca nu era defecta si ca dovada ti-a mers perioada pana sa-ti faca probleme..arici este acel tip care o va lua de la mine defecta :smt003 ce-ai spus u inseamna sa fiu si eu arici ca am cumparat-o din italy..oricum m-am interesat si-n zona banesei este service sau reprezentantza JVC, am sunat si surpriza: toate GR-urile de la JVC si nu stiu cate modele de la SONY sunt invitate daca au probleme cu CCD_ul la service, skimbarea sau reparatia senzorului va fi gratis daca se detine de catre proprietarul camerei toate actele doveditoare cumpararii dintr-un magazin (factura, bon fiscal, certificat garantie, etc..) kiar daca nu mai este in perioada garantiei! cum eu am toate actele italienesti pt ea, m-am interesat acolo prin tel. daca conteaza ca-i cumparata din strainatatzuri..si-a zis ca nu-i problema...dar a tinut ea mortish sa comenteze ca d-aia as fi patit problema, ca nu-i cumparata din ro pt ca cele din tarile "vecine" sunt facaturi....ce puteam sa fac? i-am trantit tel in..nas sau gura, unde o fi prins..asta ca sa nu comentez si eu ..ceva :smt003 dupa spusele dansei.. daca vrei iti dau numerele de tel d-acolo si vb si tu pt problema ta si de ce nu, poate ai noroc si-ti raspunde kiar ..aia! k-asha merita sa-i spun..bafta si sorry pt aceasta "poveste" care am creat-o aici :smt006

Link spre comentariu

pai te rog sa-mi dai numerele.camera mea tot din italia e cumparata si am toate actele la ea.cu ariciu am dreptate,pentru ca a inceput sa faca belele imediat dupa ce i-am donat banii aluia :weedman: ,deci fara sa o conectez la comp sau altceva.pur si simplu a luat-o razna.dar lasa ca ma intilnesc eu cu el,piatra neamt nu e un oras asa mare..si am sa-i dau bataie la fund :snakeman:pentru moderatori,daca credeti ca topicul nu-si are locul aici ,va rog sa-l mutatimultumesc

Link spre comentariu

Service Alltrom Str. Biharia nr. 67-77 tel. 201.17.79ee, in cazul asta dap, bravo ai dreptate cu ariciu! :weedman: ah..poi lasa n-o mai vand nici eu, ca nu vreau sa iau bataie la fund, mai bine :drinkers: prin bucale daca ne-ntalnim amandoi cand venim cu ele la reparat :yawinkle: kiar am putea tine legatura..la calc. n-am probleme cu ea, o folosesc si prin tv-tuner (cu iesirea ei video tip RCA) si prin port-ul firewire (IEEE 1394)aaa uitasem sa spun ce era mai important! am sunat acum (sambata) 10min sa-ntreb pt piatra neamt, dar nu au sediu acolo..imi pare rau..

Link spre comentariu

apropo` a mea este ce-a din poza..sunt curios daca se aseamana cu a ta..uite cateva detalii despre eaCamera video digitala de inalta definitie CCD 800 000 de pixeli (acest CCT face probleme)Filmare color pe timp de noapte NightScopeBlitz tip 2 LED-uri cu intensitate luminoasa Rezolutie orizontala 520 linii cu procesor de banda largaMonitor LCD de claritate superioaraLampa tip LED actionata automat si manualVizor colorTelecomandaMicrofon StereoHyper Zoom digital 900XIntrari / Iesiri AV - DVIntrare/ Iesire analogica Monitor color de 2.5" cristal clearEfecte digitale si tranzitii de sceneAcumulator 800mAh Li-Ion

Link spre comentariu

pai cam seamana.a mea are zoom optic de 25x,a ta de 16.dar avind in vedere ca-s bushite amindoua putem sa spunem ca seamana perfect :supz: mersi pentru informatii,posibil sa ajung in vreo 2-3 saptamini in bucuresti,dar nu stiu de ce nu prea trag sperante ca o sa fie rezolvata problema.de fapt cam stiu..traim intr-o tara cu totu speciala,aparte..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări