mihaighe Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Ultima poza are flacara neutra,dar parca cam mult oxigen parca ar trebui ca varful ala din flacara sa fie un pic mai scurt. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 21, 2016 Autor Partajează Postat Mai 21, 2016 domnule Validae am citit si acest continut inainte nu mia fost greu sa caut Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 29, 2017 Autor Partajează Postat Mai 29, 2017 domnilor colegi va rog un mic sfat azi mi sa terminat acetilena si am pus butelia de aragaz cu alte furtune acum va intreb pot alami cu butelia? si inca ceva va rog am de alamit doua piese din bronz pot cu alama si care este procedeul va multumesc si astept raspuns Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 (editat) Ai pus butelia? Flacara ai verificat`o? Cum arata? Editat Mai 29, 2017 de Ion_Bumbu 2 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 29, 2017 Autor Partajează Postat Mai 29, 2017 da am pentru butelie alte furtune si am alt aparat de taiat dim acela de pe vremea raposatului si cineva imi spunea ca ,cu butelia nu se poate alami deaceea va rog sami spuneti daca pot?si cum pot alami doia pieese din bronz am niste perne de aer so la reductiile pe care le are vreau sa le alamesc valve de la camere de dacie am vazut la cineva deaceea va intreb cum fac Link spre comentariu
spik Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Piese asa mici se pot alami si cu butelia. Adica are putere de a incalzi piesa si de a realiza lipirea si chiar sudarea. 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 29, 2017 Autor Partajează Postat Mai 29, 2017 deci bronzu se poate alami cu alama si borax Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Din cate stiu eu bronzul se "floscaie" inaintea alamei dar in schimb am reusit cu sarma de Cu si Tig.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum