Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

T+A criterion tmr 120

Vlad.Florin

Postări Recomandate

Eram foarte hotarat sa cumpar aceste boxe dar dupa ce am facut o auditie parca nu m-au impresionat cum suna Intrebarea ar fi , este posibil sa nu imi fi placut cum suna din cauza ca erau legate la un amplificator pionieer din gama low cost si totusi ele sa poata mai mult sau pur si simplu sunetul lor nu este pe gustul meu si ar trebui sa caut alceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad.Florin

2

• kobold

1

Niste boxe bune se vor auzi bine si pe un amplificator mai slab, dar pt. asta trebuie sa ai urechea "antrenata" si sa ai un punct de referinta (niste boxe care ti-au placut mult) cu care sa compari. Cand iti vei da seama ce-ti doresti de la niste boxe, va fi mult mai usor sa compari si sa cumperi.

Link spre comentariu

Eram foarte hotarat sa cumpar aceste boxe dar dupa ce am facut o auditie parca nu m-au impresionat cum suna Intrebarea ar fi , este posibil sa nu imi fi placut cum suna din cauza ca erau legate la un amplificator pionieer din gama low cost si totusi ele sa poata mai mult sau pur si simplu sunetul lor nu este pe gustul meu si ar trebui sa caut alceva ?

Eu am TMR-100 de vreo 6 ani. Este adevarat ca sunt niste boxe foarte pretentioase in ceea ce priveste amplificatorul. Am testat zeci de amplificatoare pe ele si, de departe cel mai bine raspund la silicoane Grundig (V-2000, V-5000, SV-1000) sau la amplificatoare cu etaj final integral germaniu.

Daca boxele sunt cele de pe kokazii (alea de 2000 lei), se vede clar ca au suspensiile la basi schimbate (si la ale mele a fost aceeasi problema)eu nu consider ca daca s-au copt suspensiile la difuzoare, trebuie aruncate boxele la gunoi (este un mit audiofil de duzina pentru a imbia cumparatorii la boxe noi de la dilari)

Mergi la powerzone(daca de el este vorba ca vanzator) si mai fa o auditie cu vreun amplificator din cele mentionate de mine mai sus |(ar trebui sa aibe asa ceva)si eventual da-ne de stire daca auzi vreo diferenta.

Link spre comentariu

Nu sunt nici de pe power nici okazii sunt de la o cunostinta si vrea sa le dea la 1200 de lei Pretul mi sa parut foarte ok dar dupa cum spune-am nu m-au impresionat deloc Ma asteptam la la niste medii inalte mai prezente cu mai mult detaliu

Link spre comentariu

Eu vad doar o "publicitate negativa " la adresa acestor boxe. Succes la cautari! (mai sunt forumuri unde gasesti microdetalii) :rade:

ps. Asta nu e o sectiune unde se discuta despre constructia de boxe?

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări