Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led toshiba

codrut

Postări Recomandate

are cineva un dump pentru acest led?

model:32hl933g

display:32hl933g

PTC0002386

17L03354

MB:32AV933

REV:1.02

Ca si defect se manifesta astfel:in momentul in care il bag in priza incepe sa caute singur dar nu prinde nici un post,iar cand ajunge la 100% o ia de la capat,iar imaginea este rsturnata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

14

• babanu

3

• Florinel TV

3

• dan-a2

2

Am urmatoarea problema,dupa ce am scris memoria cu un dump a doua oara nu pot sa o mai scriu,imi da eroare cand verifica scrierea.

este posibil sa fie memoria proasta?cu 2 memorii am patit asta.

Link spre comentariu

Au existat cazuri de memorii flash spi defecte, incercati sa scrieti softul in una noua. Programatorul acela posibil sa nu stie de zona OTP si apare eroare la verificare, sau sa nu stie sa lucreze cu memorii  spi flash ce se alimenteaza sub 3,3V.  Era util sa mentionati codul complet ce este inscriptionat pe capsula memoriei spi flash. 

Link spre comentariu

Am urmatoarea problema,dupa ce am scris memoria cu un dump a doua oara nu pot sa o mai scriu,imi da eroare cand verifica scrierea.este posibil sa fie memoria proasta?cu 2 memorii am patit asta.

Inainte de a scrie sterge-o si va merge.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări