Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UNITRA AWS 303 B

Postări Recomandate

• 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator andu

Buna ziua, am urmat link`urile sponsorizate si nu am reusit sa gasesc nici o schema. Se poate cumva ca intre timp sa fi gasit cineva aceasta schema pt Unitra Diora AWS-303 Tosca?! (eu am gasit o schema dar din pacate nu este completa)

Link spre comentariu
Vizitator andu

Prima arhiva o aveam si eu .... si am vrut sa lipesc cele doua foi si nu s-au potrivit :) si am crezut ca nu este completa.Sunt uimit de viteza cu care mi-ati raspuns, multumesc frumos. Sunt nou pe aici pe forum si un novice in electronica! Ar mai fi o intrebare... care sunt iesirile catre boxa ca nu le gasesc neam pe schema, si unde as putea sa pun niste intrebari pe forum, pentru rezolvarea unei probleme cu sunetul(am un bazait pe fundal iar la peste sfert de volum distorsioneaza bassul)

Link spre comentariu
Vizitator andu

AWS-303 nu e Delia? Am eu manualul complet cu tot cu schema, dar nu stiu pe unde l'am pus. O sa incerc sa il caut.

Ti-as fi recunoscator... si eu am cautat manualul de mi-au sarit capacele :-
Link spre comentariu
Vizitator andu

Ar mai fi o intrebare... care sunt iesirile catre boxa ca nu le gasesc neam pe schema,

In schema 3 de la Delia - arhiva 2 - in dreapta ai etajul final cu iesirile pentru :casti in mijloc si sus -jos mufele pentru boxe
Am observat si eu acum, sunt mult mai clare schemele acestea si mai scrie si "Casti" ca pentru "cascati" ;)) Multumesc mult de tot ! Respect
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări