terente Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 Va rog daca se poate o schema a unu stereo amplituner UNITRA AWS 303 B Link spre comentariu
Vizitator andu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Buna ziua, am urmat link`urile sponsorizate si nu am reusit sa gasesc nici o schema. Se poate cumva ca intre timp sa fi gasit cineva aceasta schema pt Unitra Diora AWS-303 Tosca?! (eu am gasit o schema dar din pacate nu este completa) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 AWS-303 nu e Delia? Am eu manualul complet cu tot cu schema, dar nu stiu pe unde l'am pus. O sa incerc sa il caut. Link spre comentariu
naetv Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 ce ii lipseste acestei scheme? Amplituner Unitra tosca aws-303 made in Poland. Daca este cel de aici http://unitra.eu.org/node/259 seamana enorm cu amplituner Delia , vindut de Electromures , de provenienta tot Unitra - Polonia Si mai jos si schema Delia AWS 303 Link spre comentariu
Vizitator andu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Prima arhiva o aveam si eu .... si am vrut sa lipesc cele doua foi si nu s-au potrivit si am crezut ca nu este completa.Sunt uimit de viteza cu care mi-ati raspuns, multumesc frumos. Sunt nou pe aici pe forum si un novice in electronica! Ar mai fi o intrebare... care sunt iesirile catre boxa ca nu le gasesc neam pe schema, si unde as putea sa pun niste intrebari pe forum, pentru rezolvarea unei probleme cu sunetul(am un bazait pe fundal iar la peste sfert de volum distorsioneaza bassul) Link spre comentariu
Vizitator andu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 AWS-303 nu e Delia? Am eu manualul complet cu tot cu schema, dar nu stiu pe unde l'am pus. O sa incerc sa il caut.Ti-as fi recunoscator... si eu am cautat manualul de mi-au sarit capacele :- Link spre comentariu
naetv Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Ar mai fi o intrebare... care sunt iesirile catre boxa ca nu le gasesc neam pe schema,In schema 3 de la Delia - arhiva 2 - in dreapta ai etajul final cu iesirile pentru :casti in mijloc si sus -jos mufele pentru boxe Link spre comentariu
Vizitator andu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Ar mai fi o intrebare... care sunt iesirile catre boxa ca nu le gasesc neam pe schema,In schema 3 de la Delia - arhiva 2 - in dreapta ai etajul final cu iesirile pentru :casti in mijloc si sus -jos mufele pentru boxeAm observat si eu acum, sunt mult mai clare schemele acestea si mai scrie si "Casti" ca pentru "cascati" ;)) Multumesc mult de tot ! Respect Link spre comentariu
gigiones Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 mai poate cineva ridica un caiet service sau schema pt amplitunerul Delia !?, multumesc anticipat ! Link spre comentariu
adi1967 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Schema Delia suficient de clara sa poata fi folosita. Link spre comentariu
gigiones Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 multumesc @adi1967 shema este mult mai vizibila decat ce am gasit pana aku . Link spre comentariu
marik2500 Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Uite una aici tot asa de clara http://fisierulmeu.ro/40ACA56OKQAZ/Ampl ... 3-jpg.html Link spre comentariu
gigiones Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 multumesc, asta e foarte ok Link spre comentariu
Vizitator yo3iva Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Uite una aici tot asa de clara http://fisierulmeu.ro/40ACA56OKQAZ/Ampl ... 3-jpg.html salut. as avea si eu nevoie de o schema care sa se vada ok. daca o poti pune din nou , pt ca nu mai e valabil link-ul . multumesc anticipat. Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) Aveti aici schema. amplituner delia aws-303.rar Editat Ianuarie 13, 2016 de adi1967 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum