Swat Cat Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 la 500w e cam greu sa foloseti un regulator cu disipatie...iti trebuie un smps sau ceva pwm Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 mai, un dinam obisnuit poate debita 30A la 14V ai 420W deci mare diferenta fata de 500W nu e...cititi http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... ight=dinam unde s-a discutat despre un releu de dinam in care s-au folosit componente "moderne", adica in doc de dioda obisnuita de putere una Schottsky... Link spre comentariu
Vizitator scotty Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 buna, nu am vrut sa fac alt topic deaorece e vb tot de reg de tensiune,in ultima perioada am obs la bec oscilatii ale tensiunuii curentuluicand apar aceste oscilatii se aude un tiuit ciudat de la sursa pc`uluim`am gandit sa achizitionez un regulator de tensiune pe care sa pot lega pc`ul, deoarece nu prea sunt acasa in acest domeniu as dori sa cer sfatul vostru .. ms Link spre comentariu
vfp_marius Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 pentru tensiune variabila la priza cred ca e mai bun un stabilizator de tensiune nu regulator , nu prea e unul si acelasi lucru , sunt multe modele de stabilizatoare si chiar destul de ieftine , numai ca ele nu inlocuiesc un UPS desi se confunda cu acestea ,iar multzi nu stiu, si atunci cand cade tensiunea se ia curentul si se duc cu aparatul la reparat . :dadaca e doar pentu calculator e mult mai bine satzi iei un UPS care are mai multe roluri si isi face treaba mult mai bine ,sfatul meu e sa iei unul de macar 800 VA .daca monitorul e din plasma poate fi destul si unul de 600. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Puteti confectiona un stabilizator ferorezonant din care sa alimentatiaparatura mai sensibila. Costul lui este destul de redus si gasiti pe net multadocumentatie despre el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum