Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de gaurit cu coloana EINHELL BT-BD 401

roscatu

Postări Recomandate

Buna ziua,vreau sa achizitionez o masina de gaurit cu coloana,pretul masinii este de 380 de lei. O sa gauresc ocazional,doar cand am nevoie,ceva alama/bronza/alumniu. Se merita investitia? este buna masina pentru nevoile mele? O sa se uzeze repede?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roscatu

4

• Ion_Bumbu

1

• fany15

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Aceste masini de la firma Einhell sunt cat de cat bune?sau? am mai gasit un model care are prindere pana in 16mm,numai ca pe mine m-ar interesa sa nu aiba joc dupa aia,folosind-o doar ocazional.

http://www.stern-austria.ro/masini-de-gaurit-insurubat-si-daltuire/masini-cu-coloana/masina-de-gaurit-cu-coloana-einhell-bt-bd-701-630-w-2450-rpm-masina-de-gaurit-cu-coloana-bt-bd-701.html

sau

http://masina-de-gaurit-cu-masa.compari.ro/einhell/bt-bd-501-p72560842

Link spre comentariu

Toate astea pot fi produse in fabrici diferite asa ca una poate fi foarte buna iar altele din  seria urmatoare petarde..

Mai mult decit atit se pare ca cele produse mai demult sint mai bine facute.

Intr`un final nu cei care le fac sint vinovati ci exact cei care le cumpara, toti vrem sa fie cit mai ieftina si buna in acelasi timp.

Ca rezultat se reduce pretul de productie in detrimentul calitatii, daca asta cere piata asta produce chinezul.

Prin urmare e la noroc, sa speram ca ai!

Grig

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări