POLAKU2002 Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Buna ziua.masina de spalat functioneaza normal,ia apa stoarce clateste,incalzeste apa doar ca....nu se opreste la final....dupa ce face toate operatiile ....o ia de la capat.... Link spre comentariu
crmn1 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 aceasta masina are nume prenume ? are cumva si o pompa de recirculatie? sunt anumite masini de spalat cu placa electronica pe platforma indesit care fac acest defect din placa . Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Prenume:"Mașina de spălat". Nume:"Miele". Link spre comentariu
crmn1 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 multumesc. asa scrie si in pasaport? apropo daca stii care este cea mai buna masina de spalat? este un banc dar foarte tare.... Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Eu așa cred inițiatorul topicului e zgârcit în informații,dar dorește ajutor... apropo daca stii care este cea mai buna masina de spalat? este un banc dar foarte tare.... Cred că este...FEMEIA Link spre comentariu
crmn1 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 corect. dar are consumuri mari. nu de energie ca doar nu merge la 220 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum