stefank Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Buna ziua , acest televizor led a avut defect main ssb , scurt procesor pe bara de 3,3 volti , model HK-T.SP9202P61 . Am gasit in stoc un main asemanator TP.SIS231.PT851 de la un led Tokai TTE-28C1614K aceeasi diagonala si t-con in partea de jos a displayului , merge ok cu acesta dar imaginea este rotita cu 180 de grade , intrebarea mea este daca se poate roti imaginea din service si care ar fi modalitatea de intrare in service la acest main ? Multumesc . L.E. : am gasit modalitatea de intrare in service : meniu - 1147 , la LVDS Setting am gasit 4 optiuni dar nici una nu se refera la rotirea imaginii Editat Aprilie 25, 2016 de stefank Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Daca memoria spi flash este ok de pe placa veche atunci copie softul la cea noua si va merge succes Link spre comentariu
stefank Postat Aprilie 25, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2016 dar nu este problema ca difera procesoarele ? pe fiecare este un radiator de aluminiu deci nu pot vedea ce cod au dar acesta cu care merge are pini bga iar cel defect nu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum