Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LOEWE AVENTOS

Vizitator ACAPULCO

Postări Recomandate

După ce înlocuiți toate piesele defecte(rezistențele de la pinii 2 și 3 ai TDA4605 e bine să le înlocuiți chiar dacă dau bine la măsurătoare),în locul siguranței conectați un bec de 100W/220V sau o reziztență de 150 ohm/16W.În acest fel dacă e o greșală,nu se produc distrugeri.Doar după ce vă convingeți de buna funcționare a sursei,conectați siguranța :96

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gavanescu

6

• adydep

3

• sesebe

1

• laur_12

1

Top autori în acest subiect

Asa da!!! Asa am sa fac, dar, cand o sa am timp, serviciul, deh... iar duminica nu sunt magazine deschise.O sa va tin la curent.Va multumesc mult!

Editat de gavanescu
Link spre comentariu

In locul sigurantei de 3,15A (F611) pune un bec de 100W/220V. Daca sursa va functiona o sa se aprinda la jumatate sau mai putin. Daca mai e ceva in scurt pe acolo se va aprinde bine de tot si inseamna ca mai trebuie sapat prin TV. Dai afara tranzistorul final de linii Q534 si pui alt bec tot de 100W sau 60W intre C-E (colector-emitor tranzistor). Pe becul ala o sa masori tensiunea de alimentare linii Ub de circa 142V pt tub de 28'' sau 146V pt tub cinescop de 33''.

Link spre comentariu

Salutari!

Astazi mi-am facut timp sa lucrez in magaoaie.

Am inlocuit tot ce mi-ati sugerat, am pus bec pe siguranta, si, surpriza, sursa nu functioneaza, becul se aprinde si se stinge intermitent cu frecventa de doua aprinderi pe secunda.

Masor mos-fet-ul si e sarma, scurt peste tot.

Aici a aparut black screen in mintea mea.

Seara buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări