Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

baterie laptop.

Vizitator killer2005

Postări Recomandate

Vizitator killer2005

Exista vreo modalitate prin care sa pot repara o baterie de laptop ?Nu prea se gasesc ca as fi cumparat ... asa ca ma gandeam daca se poate repara cumva.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

4

• ghimpe--

2

Top autori în acest subiect

Vizitator killer2005

pai tine doar 10 min cu setarile minime ... si ea ar trebui sa tina 2h in felul asta . Cel care a avut laptopul a fost taran si l-a folosit cu bateria bagata si cu incarcatorul bagat ... si ma gandeam daca se pot inlocui acumulatorii din ea .. sau daca se poate face intr-un fel.

Link spre comentariu

Da sunt firme care schimba acumulatorii (celulele) la laptopuri. Pretul este ceva mai mic decat o baterie noua. Din pacate nu-ti pot da numele unei astfel de firme, va trebui sa cauti tu. Sau poate stie altcineva... :smt028

Link spre comentariu

Ti s-a intamplat dintr-odata sa te tina doar 10 minute, de la 2 ore si ceva cat tinea, sau in timp?Daca s-a intamplat dintr-odata, ai probleme la partea de monitorizare/control din acumulator, du-l la garantie sau ia altul.Daca s-a intamplat lent, in timp, atunci acumulatorii sunt cei stricati.

Link spre comentariu
Vizitator killer2005

ok am gasit pe net cum se face acum alta intrebare ..

se gaseste in Romania asa ceva ?

http://www.electronics-lab.com/articles ... 345010.pdf

Imi poate spune cineva de unde cumpara acumulatori prismatici ? Deasta am intrebat aici ca am cautat pe google si am gasit un singur om ... daca gaseam nu mai intrebam . As fi recunoscator daca as primi niste raspunsuri.

Va multumesc.

Link spre comentariu

Incearca pe situl gp batteries...slabe sanse sa gasesti la mag din maica domnuluiApropo, esti sigur ca modelul ala iti trebuie si nu alt model, gen aia rotunzi, tot pe litiu? Vezi ca nu toate bateriile de laptuci au acelasi tip de acumulatori in ei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări