Vizitator Heros Heros Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 salutare tuturor detin un Genius SW-HF5.1 6000 si vreau sa stiu daca se poate sa il modific sa scoata mai multa de 200w rms cat are el sa pot pune sateliti de 40, 50w la el nustiu imi puteti da niste sfaturi inlocuirea finalilor cu ceva mai puternici astept sfaturi din partea voastra va multumesc Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Nu renteaza, ajungi sa-l refaci tot de la un capat la altu. Link spre comentariu
Vizitator Cipry02 Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) Sunt si eu interesat de modificare la sistemul asta.Stiu ca e o chinezarie dar pentru destinatia lui e ok. Recent Front-ul a inceput sa scoata un bazait mic si puterea pare sa nu mai fie aceeasi ca la inceput .ma gandeam sa inlocuiesc finalii si toti condensatorii.Ma poate ajuta cineva cu date?Cati condensatori si de care, ce fel de finali (cumva TDA7296 ?) .Si ce branduri de condensatori ar trebui sa caut?(cunostintele mele in electroncia sunt destul de reduse, as avea nevoie de sfaturi).As fi dispus sa investesc in el 200 de ron.Multumesc Am atasat o serie de poze cu amp-ul.Observ un ceramic putin prajit (104)http://imgur.com/a/06kXa Editat Iulie 3, 2016 de Cipry02 Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 Schimba toti ceramicii aia, pe urma iti arde puntea si sare siguranta cand il bagi in priza. Acei ceramici reprezinta unul din punctele slabe ai acelui sistem. Ei sunt pusi pentru a elimina brumul cauzat de varfurile de comutatie ale diodelor, insa sunt subdimensionati din fabrica. Pune de 200V minim. In rest poti mari condensatorii principali de filtraj pentru un comportament mai stabil la volum mare. Finalii nu are rost sa ii schimbi, traful nu poate mai mult. Difuzorul de bas de asemenea este slab si intra in scurt daca il forjezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum