Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genius SW-HF5.1 6000

Vizitator Heros Heros

Postări Recomandate

Vizitator Heros Heros

salutare tuturor  detin un 

Genius SW-HF5.1 6000 si vreau sa stiu daca se poate sa il modific  sa  scoata mai multa  de 200w rms cat are el  sa pot pune sateliti de 40, 50w     la el  nustiu   imi puteti da niste sfaturi  inlocuirea  finalilor cu ceva mai puternici  astept sfaturi din partea voastra va multumesc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
Vizitator Cipry02

Sunt si eu interesat de modificare la sistemul asta.Stiu ca e o chinezarie dar pentru destinatia lui e ok. Recent Front-ul a inceput sa scoata un bazait mic si puterea pare sa nu mai fie aceeasi ca la inceput .ma gandeam sa inlocuiesc finalii si toti condensatorii.

Ma poate ajuta cineva cu date?

Cati condensatori si de care, ce fel de finali (cumva TDA7296 ?) .Si ce branduri de condensatori ar trebui sa caut?
(cunostintele mele in electroncia sunt destul de reduse, as avea nevoie de sfaturi).As fi dispus sa investesc in el 200 de ron.Multumesc :)
Am atasat o serie de poze cu amp-ul.Observ un ceramic putin prajit (104)
http://imgur.com/a/06kXa

Editat de Cipry02
Link spre comentariu

Schimba toti ceramicii aia, pe urma iti arde puntea si sare siguranta cand il bagi in priza. Acei ceramici reprezinta unul din punctele slabe ai acelui sistem. Ei sunt pusi pentru a elimina brumul cauzat de varfurile de comutatie ale diodelor, insa sunt subdimensionati din fabrica. Pune de 200V minim. In rest poti mari condensatorii principali de filtraj pentru un comportament mai stabil la volum mare. Finalii nu are rost sa ii schimbi, traful nu poate mai mult. Difuzorul de bas de asemenea este slab si intra in scurt daca il forjezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări