Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare tub 11ak30

emy_dx

Postări Recomandate

Daca tu ai putut sa reglezi convergenta la cum se vede imaginea pe acel tub inseamna ca esti un artist.

Nu ne mai pacali cu generatorul de mira. Cu toate semnele tale....o bobina de deflexie nu cade pe aceeasi convergenta cu alta bobina de deflexie.

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

8

• mac01

5

• dan cod

3

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Daca tu ai putut sa reglezi convergenta la cum se vede imaginea pe acel tub inseamna ca esti un artist.

Nu ne mai pacali.

Cred ca nu ai inteles,imaginea aceea este facuta cu tubul cel nou fara a umbla la covergenta,adica cu bobina deflexie a lui.

Nu te pacaleste nimeni.

Editat de emy_dx
Link spre comentariu

Ai schimbat vreodata trafu de linii de la acest televizor? Te intreb ca sa -mi dau seama de unde este defectul.

Micsoreaza contrastul si vezi daca mai rupe imaginea.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Ma gandeam eu. Osd-ul rupe pentru ca nu are treaba cu contrastul si lumina. 

Trage mai mult tubul...generatie mai veche. N-ai ce sa-i faci dacat sa mergi cu contrastul mai scazut. Traful de linii nu asigura curentul necesar functionarii tubului mai vechi.

Le; 

Totusi verifica si sursa. Pune voltmetru pe tensiunea de alimentare a trafului si vezi daca exista diferente de tensiune cu contrastul mare si mic.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări