Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un ajutor cu un display LCD

hip_hop7575

Postări Recomandate

deci,eu sunt mai noob,dar am citit topicurile postate pana acum in legatura cu acest subiect,dar nu am vazut scheme .As vrea dak se poate,sa ma ajutati cu o schema(cum se leaga firele),un soft ceva si sa'mi spuneti ce LCD ar fi mai potrivit,si cam cat ar costa.Mentionez k sunt noob,deci trebuie sa ma indrumati pas cu pas.Multzam fain :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hip_hop7575

6

• niq_ro

2

• MiniTehnicus

1

• SHONELU

1

Top autori în acest subiect

poi ... vreau sa pun un LCD ... din ala cum vorbeau baietii ... 2*16 eventual,intr'un bay de 5.25,sa'mi arate melodia din winamp si/sau ora si/sau un text care vreau eu

Link spre comentariu

din schema cu usb-ul, sau din schema de la niqro??schema usb se alimenteaza direct din calculator, prin cablul usb.pentru schema cealalta, cere mufa jack mono, sau mufa de alimentare cc. sau mufa de casca coaxiala, toate mufe mama... astea 3 au cam aceleasi caracteristici.nu uita sa ceri si jack-ul tata corespunzatoare mufei pe care o cumperi...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări