Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

poze interior transformator sudura Stern WM 250C

TITI

Postări Recomandate

Am sa pun poze cu ultima achizitie. Sudeaza foarte Ok incercat cu 2,5 si conectat la 230V. Dimensiunile transformatorului sunt:

grosime pachet tole -     91   mm

latime pachet tole    -     133 mm

inlatime pachet tole  -    178 mm

Ce m-a surprins placut la el a fost faptul ca nu este zgomotos chiar tacut as zice pentru un transformator si probabil a mai contat si faptul ca si carcasa este destul de bine fixata in suruburi. La o alimentare de circa 228V   de la priza in mediul rural la iesire am avut cam 42,9V in gol . In rest se mai vede cate ceva in poze , in sensul ca are bara de aluminiu in secundar si reglajul curentului se face cu sunt mobil. Nu am pus o poza cu sudura deoarece nu am sudat eu cu el , a sudat tata ceva foarte rapid, eu avand alta treaba. Cand sudez ceva mai serios o sa pun poze si cu ceva suduri cu el. Totusi per ansamblu pare ok aparatul pentru cei 400RON cat costa el in perioada acesta.

Oricum a fost achizitionat pentru suduri usoare si ceva flexibilitate, pentru chestii grele avand deja pe pe cel romanesc din topicul de mai jos

http://www.elforum.info/topic/102044-sfat-achizie-aparat-de-sudura-clasic-cu-transformator/page-5

Si ceva poze:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Aparatul vine cu un chit pentru sudura (masca , cabluri + clestii aferenti, ciocanel pentru zgura/perie) si cablu de alimetare de 3x2,5mm.

Editat de TITI
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări