Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Refil multifunctionala Canon MP180 !!!

XAN77

Postări Recomandate

l-am sfatuit pe fratimiu sa-si ia imprimanta asta si acum are cerneala pe sfarsite si nush ce cerneala sa-i iau si daca sunt ceva chestii care ar trebui sa le stiu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

3

• ghimpe--

3

• XAN77

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

pe pm merge, oare?? ca am si eu un canon... bjc 2000 :Papropo, stie careva cum se umple cartusele color alea vechi (tricolore, adica ne separate??)

Tot cu seringa! :rock: Cerneala gasesti pe la toate magazinele de IT. Aproximativ 10lei 100ml.BJC2000 rulz! :smt003
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

nu sunt cenzurate firmele decat cele care sunt concurenti cu cei care platesc reclama, motivul e usor de banuit: unii platesc iar altii au gratis daca nu ar fi cenzura.

Link spre comentariu

pai atunci reformulez :smt003 , eu am o imprimanta Canon i250 pentru care am cerneala si neagra si color. Pot pune din aceasta cerneala in cartusele lui MP180 ? Blind zice ca orice cerneala de canon merge ! Cineva mi-a zis ca nu ar merge decat speciala pentru MP180 ...

Link spre comentariu

In general nu prea merge, fiecare model/serie foloseste un alt tip de cerneala. Poti sa te uiti pe cartuse ca scrie acolo "reteta" dupa care este facut tusul. Daca la ambele sunt identice atat in compozitie cat si in gramaj (proportii) atunci ar trebui sa mearga.Eventual poti sa cauti si pe net sa vezi daca sunt compatibile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări