silviu59 Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 va salut acest invertor are doua igbt-uri <20n60a4d> arse fiind comandate de cite un bc337 si doua diode fara terminale marcate pe catod cu cite un cerc una il are negru banuiesc a fi 4148 si cealalta un cerc galben care nu stiu ce ar putea fi posibil zener dar nu stiu ce valoare daca ma puteti ajuta cu o schema multumesc Link spre comentariu
silviu59 Postat Aprilie 25, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2016 va salut acest invertor are doua igbt-uri <20n60a4d> arse fiind comandate de cite un bc337 si doua diode fara terminale marcate pe catod cu cite un cerc una il are negru banuiesc a fi 4148 si cealalta un cerc galben care nu stiu ce ar putea fi posibil zener dar nu stiu ce valoare daca ma puteti ajuta cu o schema multumesc pt cei care au nevoie, cu inelul albastru este notata zenerul de 18v{asta de pe o schema de wirpool awo ,l1373 comparata cu placa in sursa Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Postat 21 aprilie 2016 - 11:48 http://www.marsport....k/smd/sod80.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum