Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crt philips are imagine ingustata

asyx

Postări Recomandate

Nu e "curs"-acea "scurgere" e adeziv de fixare mecanica a condensatorului-n-am vazut "cursi" nici macar conzii Philips cu cilindrii concentrici si lichid din anii `40.Cat despre pinul intrerupt, aia e buba...

E scurgere de electrolit.Defecte tipice la GR-uri,la FSQ și pe la G110.Curg de mănâncă cablajul.Au folosit electrolitici proști.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• asyx

8

• dan cod

4

• adydep

3

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Nu e "curs"-acea "scurgere" e adeziv de fixare mecanica a condensatorului-n-am vazut "cursi" nici macar conzii Philips cu cilindrii concentrici si lichid din anii `40.

Cat despre pinul intrerupt, aia e buba...

nu este adeziv.a curs *zeama* din el pana pe partea de cablaj unde a facut si ceva oxidari.azi nu mai am vreme dar maine am sa fac putina curatenie in zona si sa intaresc ceva lipituri.mai mult ca sigur problema este de la condensatorul defect.va multumesc pentru ajutor

Editat de asyx
Link spre comentariu

da domnilor,greseala de exprimare a fost a mea.eu ma gandeam tot timpul la dunga orizontala cand,intradevar,ingustarea a fost pe verticala.scuze pentru inducerea in eroare

Editat de asyx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări