Vizitator Vurdea Andrei Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Salut, nu sunt sigur ca este sectiunea buna si rog moderatorul sa mute acest topic la sectiunea corespunzatoare. Vreau sa realizez o sursa de laborator si vreau sa folosesc tuburi VFD, mai precis 4 tuburi IV-21. As dori sa stiu daca a tradus cineva datasheetul, in romana sau engleza. Cunostintele mele de rusa sunt inexistente. Ma interesa sa stiu aproximativ curentul consumat ca sa pot sa dimensionez transformatorul. Multumesc anticipat pentru orice ajutor si ma bucur ca inca mai sunt de vanzare tuburi VFD. Link spre comentariu
vio2007 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 (editat) Tradus cu Google translate: IV21.rar Editat Iunie 1, 2016 de vio2007 Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Apreciez aceasta idee interesanta, pentru miniaturizare se poate folosi VFD-urile din calculatoarele de buzunar, se vad foarte bine si ziua, si noaptea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum