nimeni_altci Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Salutare, Am o problema in legatura cu driverul de ADC AD8138. Am realizat schema din datasheet(e atasata), si am aplicat semnal sinusoidal la intrare. Acesta nu vrea sa mearga. Pe una din iesiri am 4.6V DC, iar pe cealalta -3.6V DC. Operationalul e alimentat la +-5V. Este foarte ciudat, mai ales ca schema e banala. Care credeti ca e problema? Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Ai incercat sa-i pui o sarcina intre iesiri. Cred ca vrea una, dar n-am gasit in DS citind repede. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Aprilie 20, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Din pacate tot nu merge, si cu sarcina. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Scuze ca insist, sarcina e ceva intre 500 si 800 ohmi?Altfel, un email la ADI. DS spune ca debalansarea iesirilor e minima chiar cu rezistente usor diferite. Se vorbeste de toleranta de 1%, ceea ce nu e o problema in SMT.Ai o poza cu montajul?LE: PIN 2 - Voltage applied to this pin sets the common-mode output voltage with a ratio of 1:1. For example, 1 V dc on VOCM sets the dc bias level on +OUT and −OUT to 1 V.LLE: Ceea ce inseamna ca semnalul tau de intrare trebuie sa fie 1.65Vpp.Vezi CN-0061 figura 1. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum