simson Postat Aprilie 20, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Asa este, bobinele sant pe traf iesire, am desenat cam departe de miez ptr. a nu aglomera schema.Este o infasurare de reactie tip Quad, reactie in catod doar ca aici este executat bifilar.Traful de iesire nu l-am facut eu...inca nu ma incumet la realizarea lor, deoarece am avut cateva esecuri. @popa marius: orice montaj cu tuburi este energofag. Cunoasteti zicala :daca-i gasca , grasa sa fie-este curent in priza. @bmsorin: asa este, dar asteptam raspuns de la un incepator. Link spre comentariu
TON Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Toti suntem incepatori ..cu atit mai mult la intretinerea unui dialog civilizat.Reactia tip quad di katozii finalelor aleasa corect va imbunatati radical raspunsul in toata banda ,mai ales la bass. Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 20, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Cit de mare e variatia de tensiune ? La o variatie foarte mare de tensiune poate ca e mai rentabil un stabilizator pe tensiunea de retea ce poate fi folosit si la celelalte scule de muzica. Altfel va trebui sa se piarda multe putere pe elementele regulatoare serie ca sa acopere o eventuala cadere mare de tensiune. E neeconomic iar introducerea ventilatoarelor inseamna vibratii mecanice si zgomot in plus. Se pierde putere pe elementele regulatoare, adevarat dar repet ,este curent in priza destul.Regulatoarele LM338 sant dispuse pe radiatoare separate, racite cu ventilator a carui turatie este comandat functie de temperatura.La teste in cele mai defavorabile conditii, tensiunea pe ventilator nu a depasit 7V ceea ce conduce la o turatie moderata si implicit un zgomot redus. Incep cu poze.Traful de retea l-am realizat pe un miez hipersil de 15cmp.Stiu ca pare un lux dar acest miez cu o inductanta de numai 32mH/100sp nu era bun de altceva.In paranteza remarc ca nu toate miezurile hipersil sant OK si greu am gasit din 12buc doua identice ptr. trfuri de iesire. La acest traf de iesire am lucrat mult la modul de strangere si fixare a C-urilor...munca de lacatuserie. Dupa cum am mentionat traful de iesire nu a fost realizat de mine.Voi veni cu alte poze. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Seamănă cu cele făcute de Turner. Felicitări! Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 21, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Nu reusesc sa incarc poze nicicum.Ce se intampla? Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Pot veni cu o idee: incarca-le pe DropBox si pune link-ul aici... Cu stima, Dan Minciu Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 21, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Bine, stiu, dar ce naiba s-a intamplat ca ieri am reusit si azi esec. Nu as folosi link extern. Link spre comentariu
vergil Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Aci trebuie sa iti faci cont . Dupa upload poze pui pe forum al doilea linc care se afiseaza (se afiseaza maimulte) . In felul asta vei avea o poza de calitate pe forum . http://postimage.org/?lang=romanian Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 21, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Scuze, calculatorul avuse un trojan. Inainte de poze cateva idei despre proiectarea interiorului, locul de amplasare a placilor de circuit, o treaba care cere fantezie, vedere in spatiu. Aceasta etapa este cel mai dificil fiindca trebuie tinut cont de: trasee de semnal scurte, acces facil la pot-metre semireglabile, la schimbarea usoara a elementelor pasive in timpul reglajului.Eu avand cutia gata confectionata m-am gospodarit in spatiul existent de 460x360x140 in care intra si trafurile.Forma si dimensiunile placilor cu circuite le-am proiectat functie de spatiul dintre socluri utilizand in prima faza sabloane. Sa vedem pozele cate se pot incarca in limita de 500KB Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Atenţie mare la condensatorii IPRS antici, adică cei verzi, cît şi la cei Remix cu ulei şi la semireglabilii necapsulaţi. Eu îi evit. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Textolitul nu e prea aproape de suportul metalic? 1 Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 21, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Multumesc asa este acei cond. sant ptr. ,,racirea"electroliticilor si le-am testat la tensiune dubla. La fel Remix de care sant total multumit referitor la calitate.Utilizez componente de calitate ridicata doar acolo unde are sens...in rest ce este in camara.Mai pun ceva poze: Textolitul nu e prea aproape de suportul metalic? Unde? Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Poza 2 dreapta, din seria de 7 poze. Unu-mi pare traseu de masa, dar celalalt nu stiu. Link spre comentariu
simson Postat Aprilie 21, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Sant trasee de masa.Toate placile verticale au masa in contact cu cadrul metalic care face contact intr-un punct cu placa de montaj. Mai trebuie sa mentionez ca spatiul delimitat de placile verticale care cuprind stabiliz. de Ua va fi ventilat cu turatie redusa de un ventilator montat de placa fund a cutiei. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Foarte frumos lucrat acest amplificator d-le Bela, va felicit inca o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum