Bogdan Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Poate cineva sa-mi explice cum sa pun in punte 2 IPA400 cu ajutorul inversorului de la Vasile? Mi-a spus el ceva asa sumar dar sincer sa fiu nu am inteles :weedman: Poate-s mai greu de cap :banghead: Deci cum se face treaba asta, asa pas cu pas? Am sursa de semnal (placa de sunet stereo), inversorul si 2 IPA400. Inversorul are intrare mono, deci imi trebuie un sumator care sa insumeze cele 2 canale ale placii de sunet, si sa faca unul mono, pe care-l bag in sumator? Dupa aia. Inversorul are 2 iesiri. Duc o iesire la un modul si o iesire la celalalt? Dar iesirile la cele 2 IPA cum se leaga la boxa ca sa obtin o singura putere???? :confuz1 Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 http://www.niqro.lx.ro/defazor.htm Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 1, 2007 Partajează Postat Aprilie 1, 2007 Uite aici o schema interesanta pentru conectarea in punte a doua amplificatoare: Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 3, 2007 Partajează Postat Iunie 3, 2007 niq_ro la defazorul postat de tine alimentarea la cat se face 12 v cc + masa - sau alimentare simplaca am facut unu si nu merge cum trebuie parca nu are curent deajuns Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 pentru ca nu-mi dau seama cum l-ai alimentat, desi e foarte clar in schema ca se alimenteaza cu un plus si un minus...daca il alimentezi la +12V Rx=0 iar daca ai tensiunea mai mare o calculezi cu formula... ce pot sa-ti mai zic?! intrarea e intre IN si 0 (masa) iar iesirile sunt pentru un canal 0 grade si 0 (masa) iar pentru celalalt este 180 de grade si 0 (masa).... dar ai schema de conectare...cum ai constatat tu ca nu are "curent deajuns"? ai ascultat in casti? si de cand curentul se simpte????astept explicatii... Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 ma refeream la schema cu ci tl 072 Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 te refereai in gandul tau :partyman: revenind la chestii tehnice, daca te uitai la acel indicat de mine (il scriu ca se pare ca nu l-ai studiat) http://sound.westhost.com/project14.htm observai ca e o alimentare diferentiala, deci ai nevoie de + masa si -... revin cu intrebarea: cum ai depistat ca nu are curent indeajuns? ca nu e un generator de curent, e un amarat de defazor... are 2 iesiri, una inversata si una identica cu intrarea... ai folosit cabluri ecranate? semnalul de iesire e cum ti-am zis in postul anterior? etc... Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 unde este masa aici Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 :prayer: :prayer: e(ra) gresit cablajul, alimentarea negativa este la pinul 4, dar masa trebuia separata de ramura negativa..ai varianta corectata.. Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 merci pt ajutor :supz: Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 si eu iti multumesc pentru observatie :rock: acum astept o poza cu montajul, sa-l pun pe site :yawinkle: Link spre comentariu
myghtnight Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 i am facut modificarea si merge perfect :supz: , iar de poze ... nu arata prea grozav placa cu piesele pt ca am facut o repede nu ma interesat prea mult cum arata dar cum fac rost de un aparat de pozat o sa pun poze Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 am si eu o intrebaredc invertorul are intrare mono si ce 2 iesiri, una normala si una defazata cu 180cum ar trebui sa il leg k sa am amplif stereo si doar atunci cand am nevoie sa fie pus in puntevreau sa schimb chestia asta printr-un comutator Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 cum ar trebui sa il leg k sa am amplif stereo si doar atunci cand am nevoie sa fie pus in puntevreau sa schimb chestia asta printr-un comutatorLa schema postata de mine mai sus sigur nu te-ai uitat. Ia mai uitate odata si ai sa gasesti singur raspuns la intrebare.NUMAI BINE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum