Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Samsung cu imagine bleu 10 15 minute dupa ok..

florin mulies

Postări Recomandate

Toata lumea se ia de canapeaua mea  :tryre dar nimeni nu zice "bravo" ca am pus tv cu displayu pe canapea ca sa nu ii bubui.

bine.. mai bine il bubuiam decat sa il schingiuiesc :91

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florin mulies

9

• winstyle

4

• Florinel TV

3

• adydep

3

Am zis eu cumva că fac referire la adresa dumneavoastră?!?!M-am adresat inițiatorului topicului.Îmi pare rău că ati ajuns la această concluzie.....PS: Prea repede "vă aprindeți"....

Stiind ca doar eu am vorbit in acest topic despre pistol de lipit, am interpretat  gresit, imi cer scuze ca v-am acuzat pe nedrept.

Link spre comentariu

Panel-ul se așează ori vertical , ori orizontal pe suprafată plană . Canapeaua , desi este moale ,este departe de a fi plană  =)  și poate comprima unele zone ale panel-ului , culminând chiar cu fisurarea lui. Acum nu a fost cazul , dar dacă era un panel mai mare si mai greu ?

Ai incercat să apeși ușor cu mâna in locul unde ai făcut lipituri , să vezi dacă dispare sau nu  acea dungă orizontală ?

Link spre comentariu

sincer, cand am vazut ce i-am facut l-am strans si l-am pus in debara..

probabil dupa paste am sa-l mai desfac, caci atunci voi avea ceva timp liber pt al distruge complet..

si daca tot topicul mai este in picioare, merita sa ii cumpar un lcd?am vazut ceva lcd pe ol...x pe la 200lei, insa fara panel. panelul mai era 100lei..

Link spre comentariu
Vizitator cata82

sincer, cand am vazut ce i-am facut l-am strans si l-am pus in debara..

probabil dupa paste am sa-l mai desfac, caci atunci voi avea ceva timp liber pt al distruge complet..

si daca tot topicul mai este in picioare, merita sa ii cumpar un lcd?am vazut ceva lcd pe ol...x pe la 200lei, insa fara panel. panelul mai era 100lei..

Daca vrei sa-i schimbi panelul iti dau un pont.

Pe strada Maica Domnului (zona Tei) vis-a-vis de Mega..inamic este un coleg care schimba panelurile sparte, paneluri defecte etc la un pret de 300 ron, diagonala de 26 inchi.

Daca te intereseaza iti dau detali pe privat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări