Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Samsung cu imagine bleu 10 15 minute dupa ok..

florin mulies

Postări Recomandate

a tunat, a fulgerat si minunea s.a intamplat !dar.. fiind la prima repatatie de gen, stiind ca trebuia umblat cu grija.. am facut alta buba, ireversibila.. Dar stiu ca l.am facut eu si nu am venit la dvs sa va spun ca este ceva minor, caci chiar nu era.accept orice critica pt dunga..http://tinypic.com/r/k3vdj/9

Bucura-te ca nu esti singurul care face minunatii!

Acum multi ani am reparat o sursa de la un televizor Nei Stereo diagonala 59 sau 61 (nu mai tin minte perfect dimensiunea). Televizor nou abia iesit din garantie si tare scump la vremea aceea. Panglica de la placaTK la sasiu era foarte scurta. Dupa ce am reparat sursa m-am ridicat de la masa si am vrut sa plec. In trecere am agatat cu puloverul coltul sasiului care era pus in picioare. A cazut sasiul la orizontala si a ramas agatat in firele placii TK care a rupt gatul tubului. Un fas mic si la revedere tub. Si uite cum in loc sa-mi iau banii pe reparatie a trebuit sa-i cumpar clientului tub cinescop.

Necazul cand vine nu te intreaba!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florin mulies

9

• winstyle

4

• Florinel TV

3

• adydep

3

Cred ca atunci cind a dublat traseul(traseele) la driver-ul lateral, a "sters" din gresala citeva trasee de pe folie, cu pistolul de lipit(daca lucra cu letcon cu virf nu il strica), sau mai e varianta a doua, a indoit prea mult driverul lateral(folia) incit sa dezlipit partial de pe sticla. Astea sint parerile mele, dar numai el stie cu adevarat cum la reparat-stricat.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

ca sa il repar, am dublat toate traseele.

dunga a aparut dupa ce am montat lcd.. cand am fact proba, am facut-o cu pamblica/driverul lipit cu scoci, cand am montat lcd in carcasa am indoit..indreptat.. ca nici nu stiu cum sa ma exprim, la loc pamblica/driverul si cred ca atunci am nenorocit lcd..

traseele le-am facut lipind cu letcon cu varf subtire.

nu-mi pare rau ca l-am stricat. era sticat de o luna, timp intre care am cumparat un altul, el devenind cobai ce s-a sacrificat pt a invata meserie.

Link spre comentariu

Mai ai totusi o mica sansa, scoti rama metalica, si apesi pe folia cu pricina, in special la lipitura pe sticla, daca dispare dunga, pui intre folie si rama o bucatica de burete cauciucat(sa preseze pe sticla), e un remediu temporar.............

Link spre comentariu

Era bine dacă făcea asta prima dată , inainte să facă acele lipituri ,  dacă a văzut că problema era la una din folii (sau mai multe ) ... Dar ,poate nici acum nu este timpul pierdut .

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Cum să pui pistolul de lipit direct pe panglica driverului?!?! Pentru mine asta este o necunoscută, când vezi folia aia subțire cu trasee cât grosimea firului de păr mai pui pistolul de lipit?? Nu îți pui o întrebare în cerebel-asta are grosimea de ordinul micronilor iar eu lipesc cu grosimea de milimetri + 100w puterea acestuia?!?!?! Acolo numai termostatat si o putere de maxim 10-15 Watti!!!!!!PS: Sunt creioane de fibră de sticlă speciale pentru îndepărtarea stratului de protecției a traseelor de cupru.

Editat de cata82
Link spre comentariu

Cum să pui pistolul de lipit direct pe panglica driverului?!?! Pentru mine asta este o necunoscută, când vezi folia aia subțire cu trasee cât grosimea firului de păr mai pui pistolul de lipit??Nu îți pui o întrebare în cerebel-asta are grosimea de ordinul micronilor iar eu lipesc cu grosimea de milimetri + 100w puterea acestuia?!?!?!Acolo numai termostatat si o putere de maxim 10-15 Watti!!!!!!PS: Sunt creioane de fibră de sticlă speciale pentru îndepărtarea stratului de protecției a traseelor de cupru.

Cu toata stima, si respect-ul fata de dvs, faceti cumva referire la adresa mea?

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Am zis eu cumva că fac referire la adresa dumneavoastră?!?!M-am adresat inițiatorului topicului.Îmi pare rău că ati ajuns la această concluzie.....PS: Prea repede "vă aprindeți"....

Link spre comentariu

Am zis eu cumva că fac referire la adresa dumneavoastră?!?!

M-am adresat inițiatorului topicului.

traseele le-am facut lipind cu letcon cu varf subtire.

Link spre comentariu

Îmi place "bancul de lucru"din poza a-III-a...înflorat :rade: ...matale dorești să repari tv-ul pe canapea;să fim serioși :rade:

....răule care esti tu..... 

Da ce are ...canapeaua....?? E ok,cand obosesti cu ''reparatu''... te intinzi pe ea.... :rade:

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări