digix Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Se poate regla curentul din buton in limitele 10 - 170 dar dupa cateva secunde afisajul arata 256 indiferent de valoarea setata. Ceva idei ? Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 La " sudura " sudeaza cu valoarea prescrisa ? ... Link spre comentariu
digix Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Nu mi-a spus, presupun ca nu, de fapt nu mai functioneaza nimic pe panou in afara de reglajul de curent si saltul in 256. Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Am inteles ... e vorba de un aparat pe care nu l - ati vazut . Link spre comentariu
digix Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Am raspunsul, nici nu mai sudeaza... Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Restul ... e de lucrat la el . E un aparat destul de complex . Desfacut , aspectat , verificate conexiunile interne si efectuat un prim set de masuratori . Ideile nu ajuta la distanta ... eu am avut unul defect , cu un contact imperfect la un conector de la panoul frontal . Acesta afisa corect , retinea si memora setarile , dar suda aleator ... m - a fugarit ceva timp . Defectul disparea la demontare ... si aparea dupa ceva timp ( de ordinul zilelor ) . Editat Aprilie 19, 2016 de gauss Link spre comentariu
digix Postat Aprilie 19, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Dupa putina curatire cu aer la compresor si reasezarea/curatarea mufelor si-a revenit, cel putin panoul frontal pare sa lucreaze corect. Ramane de testat la sudura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum