Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistori

grasi

Postări Recomandate

buna seara am si eu o statie de nunti veche care a avut ca finali KD 503 nu am mai gasit si am pus 2n3055 ,intrebarea mea este daca in locul la 2n3055 pot sa pun 2n3773 ? ca am vazut ca e mai mare si la voltaj si wattaj si amperaj .stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grasi

2

• zal

1

• Marian Iftode

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Incearca sa folosesti tot tranzistori de tip KD 503 sau KD 507 idiferent ca ti se fac recomandari multe,deoarece se poate intampla ca inlocuirea cu alt tip de tranzistori sa-ti afecteze etajul final,deoarece,prin inlocuirea acelor KD-uri se poate intampla ca inlocuitorii respectivi sa nu suporte cel putin 10 A si astfel strici totul.Ai grija totusi de 3 lucruri: 1)Inlocuieste dupa ce consulti o lista de piese si constati ca respectivul tranzistor suporta 10A (2)Verifica tensiunea C-E cu atentie si sa nu fie in depasire (3)Ataseaza tranzistorilor radiatoare cat mai mari sau monteaza un ventilator de la calculator pentru racire si nu folosi la blana statia ca vei distruge si altceva apoi.Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări