yo2mhj Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Vreau si eu unul,varianta cu baterie noua. Aștept mesaj când este disponibil pentru a vă transmite adresa. Link spre comentariu
bebe67 Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Ma inscriu si eu pentru unul cand vor mai fi disponibile. Multumesc,astept mesaj pe MP. Link spre comentariu
minel Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Mai este valabil anuntul ? Link spre comentariu
elman Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Nu mai am disponibile si nici nu cred ca o sa mai construiesc. Cautati pe forum, sunt colegi care au ESR-metre la vanzare. Stima, Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Daca colegu nu mai construieste , uite aici gasiti https://www.elforum.info/topic/129332-esr-metru-cu-analizor-lcfp-miron63/?page=5 Link spre comentariu
minel Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) As fi vrut de la @elman ,dumnealui adusese cateva imbunatatiri cel putin pt. masurarea inductantelor daca-mi mai aduc bine aminte. Editat Iunie 6, 2018 de minel Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Acum 8 minute, minel a spus: As fi vrut de la @elman ,dumnealui adusese cateva imbunatatiri cel putin pt. masurarea inductantelor daca-mi mai aduc bine aminte. Sunt la fel Link spre comentariu
geomx Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 (editat) 2 hours ago, Florinel TV said: Sunt la fel cel construit de elman era mai mic ca dimensiuni cel putin ... pacat ca nu mai construieste ca sigur s-ar mai fi gasit ceva clienti, dar probabil ca nu-i rentabil sau poate ca n-are timp disponibil suficient .... Editat Iunie 6, 2018 de geomx Link spre comentariu
Postări Recomandate