Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ESR - metru + LCFP

elman

Postări Recomandate

Stimati colegi, 

din pacate TME a prelungit termenul de livreare a switch-urilor cu inca o saptamana ( inca n-au sosit pe stoc). 

Imi pare rau ca finalizarea ESR-metrelor va mai intarzia o saptamana.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 127
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elman

56

• PINTI

6

• Florinel TV

4

• Marcel dinulica

3

Vizitator cata82

Stimati colegi, din pacate TME a prelungit termenul de livreare a switch-urilor cu inca o saptamana ( inca n-au sosit pe stoc). Imi pare rau ca finalizarea ESR-metrelor va mai intarzia o saptamana.

Nu-i problema, eu unu astept.Rug?mintea la dumneavoastr? ar fi s?-mi dati un PM c
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu as putea sa va dau un raspuns. Sunt destul de ocupat si nu prea am timp sa ma ocup de construit. Aceasta serie (10 buc.) am inceput-o la sf. lunii August si abia acuma am terminat-o, e drept ca vreo 3 saptamani am asteptat dupa switch-uri.

Editat de elman
Link spre comentariu
Vizitator cata82

Mi-a sosit esr-metrul, un aparat cu un aspect foarte placut, mic dar foarte 'destept'.Am primit si instructiuni, metoda de calibrare + schema si cablajul acestuia.Un om de nota 20, comunicare excelentă si parolist.Sa va dea Dumnezeu multă sănătatea domnule Grigore!

Editat de cata82
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări