elman Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Stimati colegi, din pacate TME a prelungit termenul de livreare a switch-urilor cu inca o saptamana ( inca n-au sosit pe stoc). Imi pare rau ca finalizarea ESR-metrelor va mai intarzia o saptamana. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Eu mai astept nu ma grabesc , cind aveti facute sa anuntati va multumesc Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Stimati colegi, din pacate TME a prelungit termenul de livreare a switch-urilor cu inca o saptamana ( inca n-au sosit pe stoc). Imi pare rau ca finalizarea ESR-metrelor va mai intarzia o saptamana.Nu-i problema, eu unu astept.Rug?mintea la dumneavoastr? ar fi s?-mi dati un PM c Link spre comentariu
elman Postat Noiembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Va salut, mai am disponibile 2 buc. ESR-metre miron63_V3. https://s19.postimg.org/7nm8qy55f/ESR.jpg Link spre comentariu
Alextv Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 (editat) Buna seara, doresc si eu un ESR.metru de la dvs. cum sa procedez ? Astept contact. Editat Noiembrie 6, 2016 de sandeel Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 V-am lasat mesaj privat. Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Salut @elman, Doresc sa cumpar si eu unul de la tine , spune-mi daca mai ai , sa iti trimit adresa pe MP. Multmumesc, Daniel Link spre comentariu
elman Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Nu mai am, ambele sunt rezervate deocamdata. Link spre comentariu
Alextv Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Nu mai am, ambele sunt rezervate deocamdata Exista sperante sa mai construiti ? Pe cand ? Link spre comentariu
elman Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 (editat) Nu as putea sa va dau un raspuns. Sunt destul de ocupat si nu prea am timp sa ma ocup de construit. Aceasta serie (10 buc.) am inceput-o la sf. lunii August si abia acuma am terminat-o, e drept ca vreo 3 saptamani am asteptat dupa switch-uri. Editat Noiembrie 7, 2016 de elman Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 (editat) Mi-a sosit esr-metrul, un aparat cu un aspect foarte placut, mic dar foarte 'destept'.Am primit si instructiuni, metoda de calibrare + schema si cablajul acestuia.Un om de nota 20, comunicare excelentă si parolist.Sa va dea Dumnezeu multă sănătatea domnule Grigore! Editat Noiembrie 7, 2016 de cata82 Link spre comentariu
elman Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Sa-l folositi sanatos si timp indelungat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Ma inscriu si eu pentru o bucata.Astept confirmare . Link spre comentariu
antonelic Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Vreau si eu o bucata. Astept oricat e nevoie. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate