Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu știu ce boxe de podea ar fi mai bune

Vizitator Cezarave

Postări Recomandate

Vizitator Cezarave

Da cred ca sunt filtrele ,, dar am spus arată ca si cum ar fi o bobina doar ca sarma este mai groasa nu este subțire cum este Lița bun si daca ar fi filtrele este ceva foarte grav sau se remediază ușor ,, afectează sunetul ? Si poate sa o repare orice electronist sau trebui un personal mai calificat.. Știu ca pun niște întrebări stupide dar nu m-am mai lovit de astfel de probleme O fi filtru este grav afectează sunetul ? Poate sa repare orice electronist sau trebui sa fie mai profi ? Pun întrebări stupide dar nu m-am mai lovit de astfel de probleme

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

4

• Ali G

3

• VTP

1

• of-of

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Cezarave

Mulțumesc am plecat de 2 zile in Germania cu niște treaba vin intr-o luna , a fost pe neașteptate, rămâne oferta valabila si dupa ce vin ,, poți să-mi dai un număr de tel sau vb pe forum Am o oferta de canton gl 490 la 280 € . Poate le iau se merita ? Sunt noi nu sh

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări