Vizitator Cezarave Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Da cred ca sunt filtrele ,, dar am spus arată ca si cum ar fi o bobina doar ca sarma este mai groasa nu este subțire cum este Lița bun si daca ar fi filtrele este ceva foarte grav sau se remediază ușor ,, afectează sunetul ? Si poate sa o repare orice electronist sau trebui un personal mai calificat.. Știu ca pun niște întrebări stupide dar nu m-am mai lovit de astfel de probleme O fi filtru este grav afectează sunetul ? Poate sa repare orice electronist sau trebui sa fie mai profi ? Pun întrebări stupide dar nu m-am mai lovit de astfel de probleme Link spre comentariu
Ali G Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Ti-am lasat mesaj.... Te pot rezolva eu maine dupa amiaza. Link spre comentariu
Vizitator Cezarave Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Mulțumesc am plecat de 2 zile in Germania cu niște treaba vin intr-o luna , a fost pe neașteptate, rămâne oferta valabila si dupa ce vin ,, poți să-mi dai un număr de tel sau vb pe forum Am o oferta de canton gl 490 la 280 € . Poate le iau se merita ? Sunt noi nu sh Link spre comentariu
Ali G Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Ok .lasa-mi mesaj aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum