Vizitator Cezarave Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Am la alegere sa achiziționez următoarele boxe ::: heco mythos 500 , heco ascada 5 , heco clean 700 , kef q 80 ,canton ergo 700 sunt cam multe si nu știu pe ce sa pun mâna , le folosesc intr-o camera cam 8 pe 5 sa zic plus sau minus 1 metru asa ca va rog cei care au date despre aceste modele să-mi dea un ajutor .multumesc Link spre comentariu
VTP Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Am la alegere sa achiziționez următoarele boxe ::: heco mythos 500 , heco ascada 5 , heco clean 700 , kef q 80 ,canton ergo 700 sunt cam multe si nu știu pe ce sa pun mâna , le folosesc intr-o camera cam 8 pe 5 sa zic plus sau minus 1 metru asa ca va rog cei care au date despre aceste modele să-mi dea un ajutor .multumesc Ce ajutor vrei? Cerere absurda! Elimina bookshelfurile care nu pot acoperi 40 mp., floorstandurile cu woofere mici si SPL amarat. Asculta ce ramane si ia ce iti place!!! Ce imi place mie sau altuia NU conteaza pentru dumneata! Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Nici nu ai spus ce genuri de muzica asculti si nici la ce volum dar sint perfect de acord cu VTP. Stand-flor cu woofer de minim 8 inci (chiar peste 10 daca se poate), preferabil pe 3 cai (moftul meu dar un woofer mare preteaza mai dificil la frecvente mai ridicate) si cu sensibilitate cit mai mare. Editat Aprilie 19, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Cezarave Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Nici nu ai spus ce genuri de muzica asculti si nici la ce volum dar sint perfect de acord cu VTP.Stand-flor cu woofer de minim 8 inci (chiar peste 10 daca se poate), preferabil pe 3 cai (moftul meu dar un woofer mare preteaza mai dificil la frecvente mai ridicate) si cu sensibilitate cit mai mare.Scuzați lipsa de detali dar vroiam un răspuns cât de cât din punctul vostru de vedere cred ca o boxa buna este o boxa buna adica cât mai neutra zic eu ascult- rock, jazz si simfo si vreau o pereche de boxe de podea iar daca nu este cu supărare mai am o întrebare unde pot repara o boxa de podea Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 La un mester. Pai cum vrei sa-ti spuna cineva unde sa-l repari daca tu nu ai precizat ce-i defect si unde, in ce localitate esti? Link spre comentariu
Vizitator Cezarave Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 La un mester. Pai cum vrei sa-ti spuna cineva unde sa-l repari daca tu nu ai precizat ce-i defect si unde, in ce localitate esti?. Sunt din Ploiești Șunt din Ploiești Sunt din Ploiești Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 (editat) Ce ajutor vrei? Cerere absurda! Elimina bookshelfurile care nu pot acoperi 40 mp., floorstandurile cu woofere mici si SPL amarat. Asculta ce ramane si ia ce iti place!!! Ce imi place mie sau altuia NU conteaza pentru dumneata! Nu va suparati ?Ce parere aveti despre B32 Videoton?(vifa m21vg09 08 cu care sunt echipate incintele Heybrook si JPW P1,incinte inchise) Detin mai multe incinte (Magnat 220,Unitra 140w, S30) si dintre toate le prefer pe cele unguresti.(cel putin sunt saturat de incintele deschise) Editat Aprilie 24, 2016 de q_acdc Link spre comentariu
Ali G Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 ascada 5 Sau canton ergo 700. Depinde si ce amplif ai. Ce defect au boxele de vrei sa le repari? Link spre comentariu
Vizitator Cezarave Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Amplifica i-l iau după am luat pana la urma ascada secondat dar la transport sa rupt o sarma de la o bobina sau ce o fi aia este o chestie cu sarma in jurul iei nu m-a prea pricep tehnic scuze iar amplifica in funcție de boxe dar i-l cumpăr nou m-a gândeam la un marantz pm 6004 Numai o boxa este afectată bobina sa dezlipit după placa și a căzut in izolație si se mai tine intr-o singura sarma normal una intra si alta ieșea am văzut la perechea ei Ce sa faci au si ele niște ani in rest sunt ok Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Incearca sa vorbesti mai clar pt ca eu nu inteleg nimic. Eventual pune niste poze. Link spre comentariu
Vizitator Cezarave Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Incearca sa vorbesti mai clar pt ca eu nu inteleg nimic.Eventual pune niste poze. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Daca inteleg eu bine ce-i defect acolo este reparabil dar din pacate eu nu te pot ajuta pt ca-i prea departe pt mine. Pune o cerere la seviciii si poate te ajuta acreva din Ploiesti. Link spre comentariu
Vizitator Cezarave Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Deci, sa dezlipit bobina de pe placa unde sunt piesele si un capăt al bobinei adica sarma sa rupt dca știți vreo firma care repara boxe in zona București , brasov , o sa încerc sa pun poze Link spre comentariu
ianhus Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Cred ca filtrele din incinte....despre ele vorbeste... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum