Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baterie Huawei Ascend G510

cipri_mury

Postări Recomandate

Salutare tuturor!Detin modelul din titlu de doi ani iar bateria are  o problema cam de la inceput.Sunt perioade cand tine incarcata si o saptamana dar si perioade cand nu tine incarcata mai mult de o zi maxim doua.Ce este de facut,trebuie schimbata cumva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

4

• ovy83

2

Top autori în acest subiect

nu a-ti precizat daca:

-intrati pe net prin modemul telefonului

-folositi WIFI

-bluetooth activat

-retea selectata pe 3 sau 4 G si nu receptioneaza decat 2G adica GSM sau WCDMA

-timp de convorbire

-modul de exploatare a bateriei,adica cum o incarcati

Editat de ovy83
Link spre comentariu

nu a-ti precizat daca:

-intrati pe net prin modemul telefonului / nu folosesc telefonul pe post de modem ci doar aceesez internetul direct de pe el 

-folositi WIFI / cateodata

-bluetooth activat /cateodata 

-retea selectata pe 3 sau 4 G si nu receptioneaza decat 2G adica GSM sau WCDMA / pe 3G si receptioneaza 3G

-timp de convorbire / 1-2 ore pe zi

-modul de exploatare a bateriei,adica cum o incarcati / fara sa o scot din telefon daca la asta va referiti

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

cred,desi nu m-ati inteles bine,ca bateria tine bine.

telefonul acceseaza internetul de la un anumit provider printr-un modem,care la randul sau consuma.

WI-FI consuma

bluetooth-consuma

reteaua este ok

modul de exploatare adica daca este incarcaca corect,fara a fi scoasa de sub incarcare inainte de 100% incarcare.

detin un Huawei y530 si daca nu folosesc nimic ce inseamna internet si alte bazaconii,convorbire  tot 1-2 ore/zi ma tine 3-4 zile.

daca foloses internet pe wi-fi(ocazional) ma tine 2-3 zile,chiar daca inchid conexiunea WI-FI

daca deschid si uit sa dezactivez internetul de pe modem/cartela ma tine maxim 2 zile.

telefonul are aprox. 5 luni de cand l-am cumparat nou.

Link spre comentariu

cred,desi nu m-ati inteles bine,ca bateria tine bine.

telefonul acceseaza internetul de la un anumit provider printr-un modem,care la randul sau consuma.

Eu stiu ca smartphone-urile se pot folosi si pe post de modemuri pentru a accesa internetul de pe PC si atunci am crezut ca la asta va referiti.Dar eu indiferent cat fac de des sau de rar lucrurile scrise de dvs. mai sus tot asa patesc cu bateria.

Link spre comentariu

fara verificarea pe un testor dedicat ,nu se poate da un verdict corect.

verifcati totusi starea contactelor de pe baterie si telefon ,eventual curatati contactele si verificati din nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări