Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mini drona(foarte simpla)

Vizitator Bogdan99

Postări Recomandate

Vizitator Bogdan99

Buna seara ,am de gand sa realizez propraia drona ,dar am nevoie de un mic ajutor?Am achizitionat scheletul dronei de pe un site chinezesc dx.com,motoarele la fel si motoarele foarte mici si subtiri cu rotatii de 53000 de rpm acumulatorii la fel  au fost achizitonata din afara!Problema mea a venit la placa care controleaza intraga drona.Nu stiu ce placa sa cumpar la un buget decent si nu stiu nici controlerul adica telecomanda?cum fac sa imperechez telecomanda cu placa dronei,trebuie luat cumva pachet placa +telecomanda?Va rog ajutati-ma cu placa si dati-mi sugestii!http://www.dx.com/p/replacement-mini-quadcopter-parts-receiver-board-module-for-cheerson-cx-10-cx-10a-red-388652#.VxPqQI9OLIU asta este placa dar cu controlerul nu stiu ce sa fac ?

am o intrebare este buna o telecomanda de la un elicopter vechi ?

Editat de Bogdan99
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• sesebe

1

• amudsen

1

• Radiotelegrafist

1

Top autori în acest subiect

iti trebuie minim 4 canale direct proportionale. 

telecomanda aia are 4 canale direct proportionale?

poate ma insel dar 2 direct proportionale 2 simple tot iti trebuie.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

... 20 de dolari... eh, măcar ai deja piese de schimb, dacă strici ceva! :)dacă ţii musai, caută o telecomandă DIY pe bază de Arduino, sau dacă te pricepi cât de cât, cu orice microcontroller ştii să foloseşti... :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări