Vizitator Bogdan99 Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 (editat) Buna seara ,am de gand sa realizez propraia drona ,dar am nevoie de un mic ajutor?Am achizitionat scheletul dronei de pe un site chinezesc dx.com,motoarele la fel si motoarele foarte mici si subtiri cu rotatii de 53000 de rpm acumulatorii la fel au fost achizitonata din afara!Problema mea a venit la placa care controleaza intraga drona.Nu stiu ce placa sa cumpar la un buget decent si nu stiu nici controlerul adica telecomanda?cum fac sa imperechez telecomanda cu placa dronei,trebuie luat cumva pachet placa +telecomanda?Va rog ajutati-ma cu placa si dati-mi sugestii!http://www.dx.com/p/replacement-mini-quadcopter-parts-receiver-board-module-for-cheerson-cx-10-cx-10a-red-388652#.VxPqQI9OLIU asta este placa dar cu controlerul nu stiu ce sa fac ? am o intrebare este buna o telecomanda de la un elicopter vechi ? Editat Aprilie 18, 2016 de Bogdan99 Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 iti trebuie minim 4 canale direct proportionale. telecomanda aia are 4 canale direct proportionale? poate ma insel dar 2 direct proportionale 2 simple tot iti trebuie. Link spre comentariu
Vizitator Bogdan99 Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 cum adica canale ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 cum adica canale ? adica fiecare motoras sa fie controlat separat din telecomanda. Link spre comentariu
amudsen Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Trage un ochi alaturi............ Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 ... 20 de dolari... eh, măcar ai deja piese de schimb, dacă strici ceva! :)dacă ţii musai, caută o telecomandă DIY pe bază de Arduino, sau dacă te pricepi cât de cât, cu orice microcontroller ştii să foloseşti... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum