Vizitator pcristix Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Doresc sa-mi construiesc un comutator pentru a conecta mai multe pc-uri la un monitor. As putea folosi un comutator cu 5 perechi de contacte si cu mai multe pozitii, insa as opta pentru o solutie mai eleganta... va rog sa-mi dati ceva indicatii in sensul acesta. multumesc. Link spre comentariu
electronunervos Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 nu cred ca se potae asa ceva, si iti trebuie un procesor video pt 5 monitoare Link spre comentariu
zal Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Exista o scula dedicata ptr asa ceva, multe din firmele care ansambleaza calculatoare au. Eu vad mereu la Depozitul de Calculatoare, are 1 sau 2 intrari si vreo 6 iesiri. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Cred ca vrea mai multe calc. la un singur monitor. Link spre comentariu
gaby Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Cauta KVM si iti comuta si tastatura. Link spre comentariu
Vizitator pcristix Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 Exista o scula dedicata ptr asa ceva, multe din firmele care ansambleaza calculatoare au. Eu vad mereu la Depozitul de Calculatoare, are 1 sau 2 intrari si vreo 6 iesiri.da.. . multumesc... voi cauta la depozitul de calculatoare Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2007 Partajează Postat Martie 27, 2007 KVM ii spune, cum ti-a zis gaby (KVM=Keyboard, Video, Mouse)Folosesti un singur mouse, o singura tastatura si un singur monitor ca sa lucrezi la mai multe calculatoare. Se folosesc de obicei pentru rack-urile cu mai multe servere, unde nu ai loc de atatea monitoare, mousi si tastaturi sa te incurci in ele. Se gasesc si seturi de cabluri de 2-5 m dar se vand separat.Comutarea pe un calculator sau altul se face din butoanele KVM-ului sau soft. Au 2-8 intrari, in functie de model, e foarte util cand administrezi cateva servere, ca altfel te incurci in tastaturi si dai comenzi la alt calc :)Daca vrei doar 2 calc la 1 monitor exista monitoare cu 2 intrari video. Link spre comentariu
Vizitator pcristix Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 multumesc mult pentru raspunsuri Link spre comentariu
zal Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 Scuze, nu am fost atent cind am scris.Jucaria are vreo 6 intrari si 2 iesiri de monitor. De asemenea am mai vazut si ceva asemanator dar invers ca functie ptr soarece si tastatura. Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 uite aici un exemplu de 4 porturi http://www.mondoplast.ro/index.php?pg=ft&id=1321 si de 2 porturi http://www.mondoplast.ro/index.php?pg=ft&id=1928 Link spre comentariu
CV-03-BTF Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 am eu asa ceva... daca te intereseaza da-mi pm.... Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 Doresc sa-mi construiesc un comutator pentru a conecta mai multe pc-uri la un monitor. As putea folosi un comutator cu 5 perechi de contacte si cu mai multe pozitii, insa as opta pentru o solutie mai eleganta... va rog sa-mi dati ceva indicatii in sensul acesta. multumesc. omul vrea sa conecteze 5 pc-uri la un singur monitor, iar kvm-ul face exact pe dos!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2007 Partajează Postat Aprilie 14, 2007 KVM-ul conecteaza mai multe PC-uri la un singur monitor, o singura tastatura si un singur mouse.Este un aparat care comuta mouseul, tastatura si monitorul la mai multe PC-uri, pe rand.E folosit de obicei ca sa administrezi mai multe servere de la o singura tastatura, un singur mouse si un singur monitor fara sa faci remote. Link spre comentariu
Vizitator kor98 Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 De ce nu tilizezi Remote Desktop, si de la un PC poti avea acces la celelalte. Daca te loghezi cu drepturi de administartor, poti face orice pe fiecare din ele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 @kor98: Depinde ce vrei sa faci.Sa te vad eu cum devirusezi un server pe remote :smt003 , sau cum reconfigurezi niste proxy/gateway/firewall/mail/terminal server, unde fiecare e alta masina... :rolleyes: si sa te vad cum faci ca sa nu-ti tai singur accesul :banghead: , ca sa nu mai vorbesc daca incearca sa te atace vreunul in timpul asta :axe: si tu nu ai voie sa opresti net-ul, ca doar esti ditamai providerul sau mai stiu eu ce data warehouse pentru vo' 10 banci.Depinde pentru ce motiv iti trebuie sa umbli la mai multe calc de la o singura consola.La configurare si administrare de servere, fara KVM e cam greu, nu se practica.Daca in schimb vrei sa copiezi DVD-uri non stop pe 5 calc deodata, atunci remotul e beton. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum