Vizitator theufomaster Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Buna ziua.Cu respect doresc o informatie referitor la un mixer cu urmatoarele Simptome:Motorul merge putin in parametri, aprox.1-2 minute.Actionat de la buton, creste turatia progresiv de la poz.1 la poz.5 dupa care se incalzeste si se opreste sub tensiune.Face acel zgomot specific ca si cand ar merge in 2 faze (idem ca si la motoarele 380V).Poate fi vre-o piesa din cele 4 care sa necesite schimbare? Si care din ele?- am verificat, refacut si degresat contactele- am schimbat periile- am curatat colectorii Anexez poza.1 - condensator si este situat in zona de alimentare 220V.2 - condensator?. Are valorile 2200cF; 1.3 KP hMP?; 25/100/21 si se leaga la perii.Rog info.3 si 4 sunt condensatori avand valoarea: 102M; 1KV; 250.Cu stima,Cristian. Link spre comentariu
neluelectron Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 motorul defect... Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Daca flameaza puternic la colector,rotor cu spire in scurt. Link spre comentariu
Vizitator theufomaster Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Merci,va merge la gunoi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum