Vizitator Nicu Mara Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu un produs. Am nevoie de o automatizare care sa imi imi comute dupa un timp o intrare pe 9 iesiri, am un sistem la care am nevoie de alimentarea monofazata tot la 5 minute a unei diferite electrovalve din cele 9 bucati Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Pentru început ar fi bine să traduci în limba română cerința ta . Pe urmă mai discutăm , eu unul nu am înțeles nimic. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Nu se poate face cu un releu ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Deci ai o intrare si 9 iesiri. Dupa 5 minute, automatul sa-ti alimenteze o oarecare electrovana (5 minute a unei diferite electrovalve din cele 9 bucati). Adica la fiecare inpuls pe intrare, automatul sa actioneze aleatoriu o electrovana? Daca este o electrovana, probabil pentru sera, nu? Si daca este asa, nu ai nevoie si de senzori de umiditate a solului? Fii un pic mai esxplicit asa cum si UDAR si altii vor sa ajute pe acest forum, in limita cunostintelor noastre. Link spre comentariu
Vizitator Nicu Mara Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 (editat) Este corecta schema, nu este o sera, este un sistem cu niste filtre care sunt scuturate de un jet de aer lasat de acele 9 electrovalve cu bobine pe 220 v. Mie imi trebuie ca fiecare electrovalva sa fie comandata la 5 minute pe rand sau aleator separat, nu deodata Editat Aprilie 17, 2016 de Nicu Mara Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Daca e pentru scuturare filtre acelea au si timpul de deschidere reglabil,la timp prea mare scade rapid presiunea. Link spre comentariu
Vizitator Nicu Mara Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Timpul de deschidere nu e prea important pentru ca la primul impuls este presiune, iar apoi in 5 minute are timp sa o refaca Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Si cam cat ar tebui sa tina scuturarea?Ce filtreaza daca nu e secret? Link spre comentariu
Vizitator Nicu Mara Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Cat sa iasa un jet de aer, nu filtreaza nimic ci doar absorbtia de la un ventilator trece pe acolo, sunt niste saculeti care tin praful si trebuiesc scuturati destul de des pentru ca sa nu se infunde si absorbtia sa fie facuta bine Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Stiu cum functioneaza,de aceea v-am scris mai sus.Acum daca vreti sau nu sa luati in considerare sfatul e strict probl.dvs. Link spre comentariu
Ticu Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Ceva de genul asta ti-ar fi de folos? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum