Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tda2030 + tranzistori

no_onne

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• no_onne

2

• pop_ady44

1

• flomar60

1

• winstyle

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu am facut o astfel de varianta ,si nu prea am fost multumit 

prea mare bass prea acentuat.

Mai era si treaba ca se incingea ca dracu ,dupa 2-3 ore de functionare la peste 60% volum.(alimentat la 18 volti.)

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Dacă vrei un sfat , incearcă să faci un amplificator după altă schemă  , fără TDA , doar cu tranzistoare . Eu am folosit un astfel de modul  , când eram la inceput cu electronica , prin 2000-2001 . Era cu finali BD911/BD912  si  cu TDA2030 . Este slabă schema , si ca putere , si ca performante . Sunt atâtea scheme pe net de amplificatoare cu tranzistoare , unele simple , altele mai complicate .Ai de unde să-ti alegi  , si nu merită  să-ți pierzi timpul cu  ''petarda'' asta de schemă pe care ai postat-o ...

Link spre comentariu

Totusi, daca doresti neaparat sa folosesti TDA2030, atunci lucreaza schema in punte , cu 2 integrate...este publicata in data-sheet-ul integratului...ai performante superioare fata de schema prezentata...alimentare maxim +15/0/-15V...spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări