cristiaCT Postat Aprilie 20, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Buuuun, am aplicat metoda cu scociul.Singurul traseu care imi blocheaza imaginea este VGH!!!Am izolat cu scoci doar pinul VGH si am imagine doar ca partea dreapta a panelului este intunecata(imaginea de jos). Nu e scurt intre vgh si vgl sau masa sau alti pini.O sa urmaresc VGH unde duce spre panel si revin,pana atunci alte idei sunt binevenite. P.S. Am detectat si traseul VGH, se duce in panel la ultima magistrala (flex).Deci panel defect, se poate inchide,multumesc tuturor celor care m-au ajutat si indrumat. Editat Aprilie 20, 2016 de 8429kyd Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Exact ce am spus mai inainte, driver lateral(inclus in sticla) defect. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 20, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Din pacate ce e mai rau :)Am izolat vgh si va functiona asa.Sper sa nu avanseze defectul... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 ...daca este cazul desfac si panelul, cu toate ca nu este lucru care-mi place cel mai mult!!! Scuze ca am postat aici si nu am deschis alt topic! ... am inlocuit o banda de leduri si s-a rezolvat !!! Link spre comentariu
kotzo79 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Salutare tuturor Am şi eu un astfel de T-con cu integratul mare, cel din centru (KL5T3067) găsit in scurt. Are careva de vânzare T-con sau integrat? Mulţumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Daca nu pica KL5T3067 pica ISL98602IRAAZ defecte tipice la acest t-con, KL5T3067 e mai complicat de lipit.......... Link spre comentariu
kotzo79 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Dacă aveţi integratul am cu ce să-l lipesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Dacă aveţi integratul am cu ce să-l lipesc Din pacate nu am, ce am avut defecte le-am reparat, au fost cu ISL98602 defect...... Link spre comentariu
orgasmo Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (KL5T3067) găsit in scurt. Are careva de vânzare T-con sau integrat? http://www.elforum.info/topic/119716-tv-samsung-ue40f5500/page-2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum