Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SPDIF vs Toslink

Neo

Postări Recomandate

Se poate si mai frumos de atit.

Cauti o placuta capac spate si dai 2 gauri, una pt fibra si una mai mica pt un surub de fixare.

Apoi torni poxipol in jur ca sa fixezi mai bine.

In functie de skilurile pe care le ai poate iesi perfect la aspect vazut din exteriorul calculatorului.

Eu folosesc pt calculator conexiunea USB de la DAC si nici macar nu am nevoie de placa de sunet.

Link spre comentariu

Modulul din poza lui cortex e realizat cu cipuri destul de bune, probabil pe al lui sunt sterse din motive de licenta. Al meu avea CS8416 si ZL4344, probabil o copie neautorizata a lui CS4344. Integratele sunt destul de destepte si facute de Cirrus Logic (receiver-ul era original, DAC-ul nu stiu ce firma are logo ZL) dar se pare ca implementarea chineza e mai mult decat minimalista.

E un convertor digital to audio.

Link spre comentariu

Am mai observat o chestie "misto" , de la un volum x alternata pozitiva creste in timp ce, ce-a negativa ramane la acel nivel. Mai exact la vol max ai varf pozitiv de 1.5V si varf negativ de minus 500 mV. Deci pana in 1V pp sunt egale dupa care incepe diferenta. Valabil pt ambele canale. Poate e o gogoasa a lui de suna placut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări