Juice Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Salutare.Detin un amplificator Directed d2205 la care`i lipseste *telecomanda*.Stiti una pe undeva sau stiti schema amplificatorului pentru ai confectiona una ?Amplificatorul merge foarte foarte incet si cred ca e din cauza ca ii lipseste remote-ul :( Link spre comentariu
George Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Gasesti de cumparat, dar nu-s chiar asa de ieftine. https://www.google.ro/search?q=bass+remote+control&lr=lang_ro&cr=countryRO&hl=en&tbs=lr:lang_1ro,ctr:countryRO&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjexqvV3ZHMAhXJuhQKHT23Cu0Q_AUIBygB&biw=1920&bih=1017#imgrc=_ Link spre comentariu
Juice Postat Aprilie 16, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Sunt universale ? Tind sa cred ca merge incet din alte cauze ..... Link spre comentariu
George Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Nu pot garanta ca toate sunt universale, dar eu de exemplu am folosit bass remote control de la amplificator JBL la amplificator Alpine si de la amplificator Pioneer la amplificator Kicker si totul a fost ok. Si eu tind sa cred ca merge incet din alte cauze. Ai bagat ceva mai mult bas din egalizatorul playerului auto si tot asa de incet se aude? Link spre comentariu
Juice Postat Aprilie 17, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Doar din telefon i`am dat semnal pentru proba.Chestia ii ca nu regleaza volumul nici din Gain si comparativ cu un amplificator mai slab ca el, se auzea mai incet.Cauza ?? Link spre comentariu
George Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Incearca si cu o sursa de semnal mai puternica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum