bubusmecherul Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Am acest tel mediacom phonepad duo g550 m-ppag550 cu urmatoarea problema,sta pe sigla MEDIACOM si de aicea nu mai vrea,iam dat hard reset dar se reseteaza tel si tot pe sigla MEDIACOM sta,cred ca trebuie fimwarul,ma ajuta cineva,de unde pot descarca fimwarul,am cautat si nu gasesc,si ce program trebuie pentru firmwar ,va rog. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 15, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2016 nu da nimeni o idee,va rog. Link spre comentariu
Ali G Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Nu inteleg ce-i ala fimwar. E prima data cand vad termenul acesta. Link spre comentariu
tavipop Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Nu inteleg ce-i ala fimwar. E prima data cand vad termenul acesta. Se refera la ceva SF. Am eu o oarecare banuiala...!!! Link spre comentariu
Ali G Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Firmware... Acu mi-a picat fisa. Deh,ce sa-i faci,nu ma mai duce capul. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 17, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2016 cred ca nu am scris corect FIRMWARE,vreu sa schimb softul,sta pe sigla mediacom,iam facut hard reset dar tot nusi revine,vreau sai schimb softul la aceste tel.si nu gasesc firmwarul,ma ajuta careva,va rog. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Eu cred ca nici nu ai cautat pe domnul gogu "firmwar". http://www.mediacomeurope.it/Prodotti/Scheda.aspx?XRI=2236#RecDown Jos in dreapta ai base firmware,"succesuri" Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 18, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2016 mersi mult,sa rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum