Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Royal fara culori

Vizitator mcdevil

Postări Recomandate

Am cam epuizat toate cautarile, ma gandesc ca e unul din integrate dar nu stiu exact care ar putea fi. Eu banuiesc 3505 dar ar putea fii si 4650 sau chiar 4661? Sa strang niste bani si poate le iau pe toate ca sa fiu sigur.

impacheteaza sasiul si trimitel la mine prin posta romana si il rezolv in 20 ron fara transport cu piesele incluse in acest pret

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• ANDRASONI LUCIAN

3

• adydep

3

• iuliantv

2

Vizitator mcdevil

Am aplicat metoda si parca o tenta de "galbejeala" pe intreg ecranul a aparut. Nici vorba de culori. In schimb am sters degetul de "scuipinol" si l-am pus asa uscat pe intrarile la 4661 si a aparut "RGB-ul" (dungi colorate) pe ecran. Se pare ca e 4650-ul nu?

impacheteaza sasiul si trimitel la mine prin posta romana si il rezolv in 20 ron fara transport cu piesele incluse in acest pret

Multumesc de oferta dar prefer sa il repar, cum altfel pot sa acumulez experienta nu?

Oricum multumesc inca o data.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări