Vizitator bursuc vasile Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Caut (cu disperare) scheam televizorului =SHNAIDER LAS VAGAS 70=. Dacă cineva o are, poate să-mi scrie la [email protected]= sau mesaj la 0745410386. Mulţumesc foarte mult. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 acesta e un televizor dtv 2 vechiul schnaider digital numai Tavi cred ca te poate ajuta.... Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 28, 2007 Partajează Postat Martie 28, 2007 ti-am trimis dtv2completeaza si locatia la profil Link spre comentariu
Vizitator bursuc vasile Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Am primit schema solicitată (DTV2), am despachetat-o, am tipărit-o, am recompus-o, am studiat-o, am reparat televizorul şi totul este O.K. ! Mai am probleme cu procurarea unei telecomenzi, dar o să găsesc.Vă mulţumesc în mod deosebit ! Mi-aţi fost de un real ajutor.Scuze, pentru că nu am înţeles, vă rog să-mi spuneţi ce înseamnă, unde şi cum se completează locaţia la profil. Link spre comentariu
mircea626 Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 adica localitatea de unde esti.in susul paginii apesi pe PROFILE si acolo completezi legat de telecomanda poti incerca P1567bafta Link spre comentariu
Vizitator bursuc vasile Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Mulţumesc din suflet. O să caut telecomanda indicată.Am completat şi locaţia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum