Duban Mihai Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Pe reductorul instalației gpl este un senzor se temperatura care sa cam rupt . Eu l-am meșterit cum am putut eu mai bine si l-am pus pe un furtun . Dar îmi cam face "figuri" . După mintea mea ala este doar un termistor ( am verificat eu mai demult ) .Ce măsurători trebuie să fac eu ca să identific ce trebuie sa cumpăr?Piesa originala nu prea se găsește și oricum chiar dacă o găsesc este super , mega , giga , terra scumpa . NU SUNT KAMIKAZE ! SI SUNT SIGUR CA NU EXISTA NICI UN RISC DE BOOM!Pe softpedia m-au făcut aia cu oua si cu oțet!Ala doar dictează când trebuie să treacă pe gpl . Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Pune si tu o poza ca nu stii cum are cineva piesa respectiva prin magazie. Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Aprilie 14, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Nu prea mai am ce poza din el Dar maine imi fac un selfi cu el in mana Am un DVD cu programe pentru multe instalatii GPL (software pentru diagnoza care contine si scheme electronice) . Daca vreti il pun undeva pentru download ! Numai sa imi spuneti unde... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Cel mai bine este sa ne spui ce tip/ marca de instalatie gpl ai si pe ce " bolid" este instalata Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Aprilie 14, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2016 secventiala bineinteles , Milano model mai vechi , bolidu e Logan (nu cred ca are importanta) Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Dacă au rămas terminale cât să poți pune multimetrul pe ele, măsoară-i rezistența la temperatura de 25*C. Apoi la temperaturi mai mici și mai mari.Vezi astfel dacă este un termistor și ce fel de termistor este (NTC sau PTC).Cu alte cuvinte, dacă rezistența lui crește sau scade cu temperatura... Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Aprilie 15, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2016 Bun așa o să fac! Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Aprilie 30, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Am măsurat la temperatura camerei si are cca 5,6k , când încălzesc cu bricheta scade ... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Esate deci un termistor NTC (cu coeficient negativ de temperatură) Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Aprilie 30, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Deci la ntc scade rezistenta odata incalzit si la ptc creste.... Acum cred ca ar trebui sa masor rezistenta cu el pus pe undeva pe furtune cand ajunge apa la 90 grade...???!!!??? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Valoarea nominală este dată la temperatura de 25*C. Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Aprilie 30, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Deci să înțeleg că toate termiatoarele se comporta la fel ? Adică dacă au la 25° C o anumită rezistenta la o altă temperatura, mai mare, toate au aceiași rezistenta (ntc mai mică , ptc mai mare) ?Până la urmă pot să încălzesc drăcia mea până pe la 50- 60 ° si vad cam ce rezistenta am si pun un rezistor cu valoarea aia si termin bâlciul Link spre comentariu
validae Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Dacă dorești să treci ,,instant,, pe gaz, este posibil punând o rezistență de valoare convenabilă acolo. Adică cu valoarea avută de termistor la temperatura de 80-90*C. Dar e posibil (și foarte probabil) să apară jivrajul regulatorului de gaz la temperaturi negative, iarna. Link spre comentariu
Duban Mihai Postat Mai 1, 2016 Autor Partajează Postat Mai 1, 2016 plus ca nu o sa prea mearga bine motorul pana se incalzeste! Link spre comentariu
validae Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 De mers merge bine și direct pe gaz, dar vara, când motorul e deja călduț. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum