Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv lcd SAMSUNG LE32M71B

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• son

6

• FLORIN IORDACHE

1

• leoncris

1

Multumesc ptr. raspuns, sursa este  BN96-03057A , pe placa de baza scrie inrt-un colt BN41-00733C..si la alimentare clipeste led-ul de st-by bleo si atat...am gasit pe placa de baza IC1001 78M08 cu iesirea de 1 ohm la masa am urmarit putin trase-ul si se duce la IC 4005 (ap358) am decuplat pin-ul 8 de alimentare si in continuare iesirea lui IC1001 da scurt  , l-am dezlipit de pe placa si tot la fel am scos si conziii de decuplae si tot la fel si acum nu mai vad pe unde se duce traseul..observ ca placa este multistrat ca la laptop-uri......voi continua pana ma voi plictisi......

Link spre comentariu

DA am urmarit dupa schema lui LE32N71B  si este cam aceeasi placa , am gasit ic 1001  B8V in schema,  am gasit scurt pinii proc de sunet IC1009 IN SCURT dar si ceilalti pini alimentati prin bobine -iam decuplat bobinele am alimentat sursa de 8v si-a revenit ..dar led-ul tot clipeste  cam 5 ori.....nu cred ca mai are rost sa continui..sa vad o placa second si dacai convine clientului.....multumesc ptr ajutor .. o seara buna si bafta tuturot..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări